F.C. Københavns første træningsdag efter ferien

Ståle: Et hold vi skal kunne slå

Første træningsdag efter ferien var også dagen, hvor der blev trukket lod til 1. og 2. kvalifikationsrunde i Champions League. De danske mestre skal møde de slovakiske mestre MSK Zilina.

"Jeg kender dem ikke specielt, men vores scouter har set dem  og kender dem, så vi skal nok blive hurtigt opdateret på holdet. Det er en fordel, at vi slutter hjemme, men vi kunne have fået en meget bedre lodtrækning. Men uanset det, er MSK Zilina et hold, vi skal kunne slå," siger Ståle.

Den første træningsdag var "business as usual" i forhold til tidligere sæsoner, men der mangler endnu truppens landsholdsspillere.

"De kommer først på mandag, bortset fra Pieros Sotiriou, som kommer et par dage før. Men derfor bliver der også mest fysisk træning denne uge, og så gemmer vi det taktiske, til vi rejser til Østrig i næste uge," fortæller Ståle.

Der var to nye førsteholdsspillere med i dag, men begge er "gamle kendinge" - Pierre Bengtsson og nyoprykkede Mads Roerslev. Men hvordan ser det ud på skadesfronten?

"Tom og Nicolaj træner fuldt med nu, men Falk og Ankersen regner vi først med til den første landsholdspause (primo september, red.)."

Ankersen var selv glad for, at det er forløbet fint efter operationen i foden, men selv om han kom slentrende ud på græsset uden gips, skinner og krykker, ved han godt, at der er lang vej endnu, og at det handler om at være tålmodig og ikke forcere noget.

Torsdag og søndag er træningsfri, ellers træner truppen dagligt på Nummer 10, indtil afrejsen til Østrig på tirsdag.