Ståle Solbakken

Ståle: Det har været en fantastisk påske

"Det er en kæmpe præstation at vinde de første fem kampe i slutspillet, og især den måde vi er kommet gennem påsken med sejr i Brøndby, hjemme mod Midtjylland og så heroppe i dag," sagde Ståle efter vores første sejr i Farum i ti kampe.

"Vi har ikke været så dårlige heroppe, som nogen har gjort det til. De seneste tre har vi spillet uafgjort, og i forårets "bronzekamp" spillede vi dem ud af banen. Men det var dejligt at få sejren i dag, og efter vi kommer på 3-0 har de jo ikke mere at komme med den sidste halve time."

Nu må vi gøre arbejdet færdigt
"Men det er ikke sådan, at vi nu kan læne os tilbage, bare fordi vi vandt her. Alle kampe er svære, og forude venter to spændende hjemmekampe mod OB og Brøndby."

"Det her hold har leveret en fantastisk sæson og også nogle historiske resultater internationalt ved at slå Atalanta ud og vinde i Bordeaux, men nu må vi gøre arbejdet færdigt, inden vi begynder at sammenligne med tidligere FCK-hold."

Jonas - målscorer og oplægger
Én spiller var især i fokus for pressen efter dagens sejr - Jonas Wind, der brillerede i en lang række aktioner.

"Vi var meget kede af Jonas' skade i sommer, hvor han var udset til at spille en stor rolle i angrebet, men han kom godt tilbage efter at være blevet bygget grundigt op, så stor ros til sundhedssektoren for det arbejde."

"Han scorede i Brøndby i sin første kamp, og siden har han bygget mere og mere på. Han er først og fremmest målscorer, men han er også en genial oplægger. Det så vi ved vores mål, hvor mange ville være fristet til selv at skyde på mål i stedet for at lægge den til rette for Viktor. Og den han laver til Roberts mål i 2. halvleg er jo bare genial."
 

>> Har du sikret dig plads til hjemmekampene mod OB og Brøndby?