Ståle: - Det blev bedre efter pausen

F.C. København tog her til aften sin sjette sejr i træk med en 2-0-sejr i Haderslev og fik dermed revanche for 0-5-nederlaget i pokalen til SønderjyskE, der til gengæld kun har taget ét af 33 mulige point fra løverne i Superliga-sammenhæng.

Cheftræner Ståle Solbakken var ikke tilfreds med de første 45 minutter, men som kampen skred frem begyndte tingene at fungere:

- I første halvleg synes jeg, at vi spillede lidt for avanceret i forhold til underlaget, og vi kommer frem til for få afslutninger. Men vi får ændret på det til 2. halvleg, hvor vi spiller meget mere direkte. Vi er også mere solide i nærkampene og vinder flere anden bolde, så man kan sige, at vi lærte godt af det, vi ikke var gode til før pausen. Så fra at kampen stod og vippede, synes jeg vi skaber et klart overtag og flest chancer.

Trænere og spillere tager nu forbi et hotel i Haderslev for at få noget at spise, inden bussen sætter kursen mod Hovedstaden, hvor man i morgen begynder opladningen til næste kamp, der venter allerede onsdag aften, når FC Nordsjælland kommer på besøg i PARKEN.

- Vores hold bliver ikke helt det samme som i dag, forudser cheftræneren uden endnu at ville uddybe, hvori ændringerne vil bestå.

Målmandstræner Per Wind, der bl.a. holder styr på de officielle papirer omkring kampene, kunne i øvrigt bekræfte, at Oscar Wendt blev noteret for målet til 2-0, selv om TV-billederne viste, at bolden snittede en forsvarer på vej ind i mål. Det er svenskerens anden scoring i sæsonen, men derimod var den advarsel, han fik kort før pausen, den første han er noteret for i sæsonen. En række stamspillere har fortsat ikke set hverken gule eller røde kort her, hvor vi er knap 2/3 inde i sæsonen: Pospech, Antonsson, Laursen, Kvist, Santin samt de to målmænd.

Inden weekendes kampe førte Løverne da også DBU's særlige Fair Play-turnering foran Brøndby og OB, mens ligaens to bundhold, Randers FC og HB Køge, også ligger sidst når det gælder Fair Play.