Pieros Sotiriou

Spillerreaktioner: Vigtigt at starte med en sejr

Pieros Sotiriou
"Vi skulle have scoret nogle flere mål i 1. halvleg, for der havde vi chancerne til både 2-0 og 3-0. Men jeg synes vi spillede godt, og det lader også til, at Ståle var ganske godt tilfreds med dagens indsats - og jeg synes også, at det er en helt fortjent sejr vi hiver i land. Til sidst endnu en stor tak til tilskuerne for støtten, igen i dag var de fantastiske".

Victor Nelsson
"Det var vigtigt for os at starte med en sejr og tre point. Jeg synes egentlig, at vi spiller noget glimrende bold - og samtidig fik vi lukket ned for dem. De havde jo næste ikke nogen chancer. At vi "kun" vinder 1-0 gør ikke så meget, for 1-0 sejre er også gode sejre - og med de tre point har vi fået en god start på gruppespillet".

Sotirios Papagiannopoulos
"Det er jo skønt at komme fra land med en sejr, og ikke bare vinder vi, vi holder også nullet. Det var måske ikke vores bedste kamp, men vi står godt som hold - og så formår vi som sagt at holde nullet - og næsten også holde dem væk fra chancer. Så jeg er tilfreds med de tre point, og så gælder det ellers bare om at se frem mod søndagens kamp mod FC Midtjylland".
 

>> Europa League 2-kampspakke: Dynamo Kiev og Malmö FF