Jens Stage

Spillerreaktioner: En stærk præstation

Andreas Bjelland
”3-2 og tre point! Vi spillede 70 gode minutter, men så gik gassen lidt af ballonen – og vi kom til at stå alt for dybt – og de kom til nogle halve chancer til sidst. Men det er desværre hvad der sker i fodbold, og vi skal blive bedre til at lukke ned til sidst. Men alt i alt en fortjent sejr. Vi kontrollede kampen helt i de første 60-70 minutter – og fighter så sejren i land til sidst.”

Guillermo Varela
”Det var en lidt vild kamp, men godt vi får sejren og de tre point. Vigtigt med en sejr efter at vi har tabt og spillet uafgjort i de første to Superligakampe, så en sejr som i dag, det er med til at give os mere selvtillid.”

Karl-Johan ”Kalle” Johnsson
”Det var en mærkelig kamp. Vi spillede en god 1. halvleg, men en lidt rolig 1. halvleg – og så eksploderede det hele efter pausen. Ja, jeg havde nogle redninger – men for mig er det også irriterende, at vi alligevel lukkede mål ind, for jeg ville gerne have haft et clean sheet, men forhåbentlig kommer de snart. Men OK, det vigtigste var dog, at vi vandt og fik de tre point.”

Jens Stage
”Jeg synes vi leverede en stærk præstation – og så er vi lidt uheldige, da vi lukker dem ind i opgøret igen. Både ved frisparket men specielt ved 2-3-målet. Men de første 25 minutter af 2. halvleg var rigtig gode, og vi var vel lige så gode som mod Celtic i torsdags. Men vi skal blive stærkere til at lukke kampen, dog får vi jo kæmpet sejren i land – og det var godt – og så skal vi slå dem igen på onsdag!”