Jan Gregus

Spillerreaktioner: Alt for spændende til sidst

Pieros Sotiriou
"Vi fik de 3 point, det var det vigtigste! Vi kom bagud - men får ændret 0-1 til 2-1 inden pausen, og kommer også på 3-1. Det var godt. Men vores start på opgøret var ikke god nok, de første 20 minutter var dårlige, så blev vi bedre og vi skaber en del chancer. I slutningen af kampen slapper vi for meget af, vi lader dem komme lidt ind i kampen - men vi holder hjem og tager alle tre point. Derudover en stor tak til tilskuerne for støtten, og jeg håber på rigtig mange tilskuere på torsdag - en kamp som vi nu får fuld fokus på.

>> Find din plads til braget mod Atalanta

Stephan Andersen
"Det var sådan en semi-dag i dag, jeg spillede OK - og jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi får alle tre point. Personligt var det godt at spille, og endnu bedre at spille i en sejr. Men vi vandt, fint, og nu skal vi så bare se frem mod kampen på torsdag.

Pierre Bengtsson
"Det var ikke vores bedste kamp - og det gik hen og blev alt for spændende til sidst. Vi fik alt for lang afstand mellem kæderne, og det er noget der skal forbedres på torsdag. For vi skal levere en meget bedre præstation som hold på torsdag, hvis vi vil videre. Derudover var det godt med 90 minutter på græs, og selvfølgelig ekstra godt at få fuld spilletid i en sejr".

William Kvist
"Det er selvfølgelig fint, at vi leverer et comeback, vi var også i kontrol og bedst i store dele af kampen, men vi kan ikke være tilfredse med, at SønderjyskE kommer så meget tilbage i kampen. Men vi har et hårdt program, vi har spillet to kampe om ugen hele sæsonen, og måske er det derfor, at man ubevidst mister lidt af koncentrationen, når man er foran 3-1. Men cadeau til SønderjyskE for at stresse og presse os, men med tre tidligere danske landsholdsspillere - plus spillere som Kees Luijckx på holdet - er vi også oppe imod et klogt og godt hold".