Specielle trøjer i aften

Specielle trøjer i aften

F.C. Københavns administration og materialefolk har haft travlt i de seneste par døgn. Ikke kun fordi der stod europæisk udekamp på programmet, men lige så meget fordi en uventet udfordring opstod kort før afrejse til Holland. Det viser sig nemlig, at den hollandske alkoholbranche er gået sammen om et kodeks, der forbyder alkoholreklamer i forbindelse med sportsarrangementer i Holland.

Det betyder derfor, at F.C. København ikke må spille med Carlsberg på brystet i aftenens UEFA Europa League-kamp. Det scenarie har de danske mestre prøvet før i denne sæson (ude mod Stabæk hvor vi spillede med Kildevæld på brystet, -red.), og det giver faktisk endnu en udfordring, da UEFA ikke tillader at man skifter trøjesponsor mere end én gang i løbet af en sæson.

Det var straks værre, for materialechef, Preben Jensen, havde ikke et sæt spillertøj til rådighed uden Carlsberg-logo på, og derfor har man måtte ty til en Storm P-løsning i forbindelse med aftenens kamp: Man bliver simpelthen nødt til at trykke et hvidt felt ovenpå Kildevæld-logoet.

Det betyder, at F.C. København i aften spiller i samme spilledragt som ude mod Stabæk (hvid trøje, hvide shorts) dog uden logo på brystet og med mørkeblå sokker – altså en noget utraditionel kampdragt, kan man vist godt sige…

Derudover oplyser PSV, at de forventer mellem 15000 og 17000 tilskuere til aftenens kamp, der i øvrigt bliver markeret med diverse antiracistiske tiltag som led i UEFA’s antiracismekampagne, der kører i disse uger. Blandt andet vil de to anførere bærer specielle armbind i aftenens kamp.

  

Sådan kommer William Kvist og co. til at stille op i aften - dog med mørkeblå sokker...