Spænding til det sidste i 3-2-sejr over SønderjyskE

Vi kom skidt i gang med kampen og indkasserede et mål allerede efter 12 minutter, da Mart Lieder sparkede bolden fladt ind via den ene stolpe. Siden kom vi bedre med og skabte et par gode muligheder, men midt i halvlegen forhindrede kun en dobbeltredning af Stephan, at det blev 0-2.

Siden satte vi os dog solidt på spillet, og Gregus udlignede med et langskud, som blev rettet af på vej ind - og det blev signalet til en markant dominans frem mod pausen, og fuldt fortjent sparkede Carlo Holse 2-1-målet ind efter et flot opspil i højre side.

Efter pausen indledte vi med et par gode muligheder, men fik ikke lukket kampen, og efterhånden begyndte sønderjyderne at presse mere på, men uden de helt åbne chancer. I stedet afsluttede N'Doye et fornemt angreb med at halvflugte bolden ind til 3-1, men det lukkede ikke kampen helt.

SønderjyskE fik straffe med syv minutter igen, og selv om Stephan reddede flot, bankede Søren Frederiksen returbolden ind til 3-2. Derfor holdt spændingen sig helt ind i tillægstiden, men selv om det brændte på et par gange, holdt vi fast og sikrede de tre point.