Sölvi: Dejligt at få 3 point med hjem

Sölvi: Dejligt at få 3 point med hjem

Oscar Wendt: Godt for moralen

- Den første halve time er skidt, vi mangler flow i spillet og har næsten kun bolden på vores egen halvdel. Vi er måske lidt for naive og skal spille mere "primitivt" for at komme igang, men efterhånden bliver det bedre og bedre, og i løbet af 2. halvleg bliver det tydeligt, at vi har flere kræfter end dem, og vi vinder fortjent. Og det er godt for moralen, at vi kommer igen og vinder.

Sölvi Ottesen: Dejligt at komme herned - endnu bedre at få 3 point med hjem

- Der var selvfølgelig lidt ekstra spænding inden kampen, men det var godt at komme herned igen og få den fine modtagelse, jeg fik inden kampen. Ærgerligt de får det straffespark, det var en klar dommerfejl. Jeg synes, jeg havde god kontrol over situationen, men så falder Fabricius og jeg bliver ret chokeret, da han dømmer straffe. Men heldigvis kom vi igen og vandt, så det ikke blev afgørende.

William Kvist: Vi har stadig vindergenet

- Det var godt at se, at vi stadig har det vindergen, vi også viste i foråret, da det gjaldt. Vi indleder halvskidt, men det har vi efterhånden gjort flere sæsoner i træk, så det var bare stærkt at vi fik vendt det til sejr - især hernede, hvor vi altid har det vanskeligt. De overrasker os egentlig ikke, vi kender jo deres måde at spille på, så i den halve time spillet ikke rigtig fungerede, må vi kigge indad og se på vores egen præstation.