AaB venter i Aalborg

SønderjyskE en del af den tætte dyst i bunden

KAMPEN OM EN PLADS OVER STREGEN
SønderjyskE er ubesejret i de seneste tre runder i Superligaen. For tre runder siden spillede de hjemme 0-0 mod F.C. København, ugen efter formåede de at vende 0-1 til en 3-2 sejr over AaB – blandt andet på to flotte mål af topscoreren Tommy Bechmann – og i sidste weekend var de meget tæt på at snuppe alle tre point mod OB i Odense.

Tommy Bachmann bragte SønderjyskE foran 1-0 minuttet før pausen. I anden halvleg fik Darko Bodul udlignet med lidt over ti minutter tilbage af kampen. Det lod SønderjyskE sig ikke ryste af, og i det 87. minut sendte Mikael Uhre med et langskud atter sønderjyderne i front. OB fik dog reddet 2-2 i land, for i kampens allersidste sekunder sendte Darko Bodul atter bolden i mål. Ærgerligt for SønderjyskE, men glæde på Fyn.

Med fem point i de seneste tre kampe, og med otte point i forårets kampe, så ligger SønderjyskE nummer seks på ”forårs-tabellen” – men på trods af det, så er er stadig placeret på sidstepladsen. SønderjyskE har 24 point (6V-6U-12T) men har blot to og tre point op til Viborg FF og FC Vestsjælland. Heller ikke Randers FC (29 p), AGF (29 p) og OB (30 p) er udenfor SønderjyskEs rækkevidde, for traditionelt har søndagens gæster – i de sidste mange sæsoner – været rigtig gode til at redde livet og snuppe endnu en sæson i landets bedste række. Det skal også bemærkes, at i skrivende stund har AGF og Randers FC spillet en kamp mere end SønderjyskE, da Randers FC jo besejrede AGF med 1-0 fredag aften.

SØNDERJYSKES TRUP

FACTS OM SØNDERJYSKES MÅLSCORING
SønderjyskE’s målscore lyder 27-42. De 27 mål er scoret af Tommy Bechmann (5 mål), Rubin Okotie (3 mål), Bjørn Paulsen (3 mål), Nicolaj Madsen (3 mål), Daniel Jensen (2 mål), Hallgrímur Jónasson (2 mål), Henrik Hansen (2 mål), Silas Dylan Songani (1 mål), Julián Luque Conde (1 mål), Mikael Uhre (1 mål), Daniel Christensen (1 mål), Bo Storm (1 mål), Johan Absalonsen (1 mål) og Niels Lodberg (1 mål).

SønderjyskEs 27 mål er fordelt på 13 i første halvleg og 14 i anden halvleg. De 42 mål der er scoret mod SønderjyskE er delt 17/25 før/efter pausen.

Ingen klubber har været så venlige at score selvmål til SønderjyskEs fordel.