Smalt nederlag efter fin indsats

Atlético lagde bedst ud og tog teten allerede i det 7. minut, da Kevin Gameiro med et flot langskud bankede bolden ind tæt op ad den ene stolpe. Efter et lille kvarter var Torres meget tæt på 2-0, men en klasseredning af Stephan holdt os inde i kampen.

På det tidspunkt kunne man godt frygte "en lang aften", men siden kom vi bedre og bedre med. Efterhånden som halvlegen skred frem, spillede vi mere og mere modigt og optimistisk frem ad banen, men havde dog svært ved at komme til egentlige chancer.

De gode takter fortsatte efter pausen, men skal selvfølgelig også ses i lyset af, at Atlético var sikre på avancement. Både Pieros og Pavlovic havde udmærkede forsøg, men vi kunne dog heller ikke holde hjemmeholdet fra chancer, når de først lukkede op for godteposen - men fremragende målmandsspil af Stephan holdt liv i håbet om et point lige til det sidste.

Læs mere om kampen senere på FCK.DK - og på gensyn i Telia Parken på søndag kl. 18 mod OB!