Robert Skov

Skov og Fischer er Superligaens farligste

Søndag kl. 17.00 venter en vigtig kamp mod Hobro, hvor vi med en sejr kan sikre os førstepladsen i Superligaen efter Grundspillet. Vi har samlet lidt interessante statistikker, du kan varme op til kampen med.

Skov og Fischer er Superligaens mest målskabende spillere per minut
Robert Skov har ikke bare scoret imponerende 22 Superliga-mål i denne sæson, han har også sørget for oplægget til seks mål for en holdkammerat. Regner man mål og oplæg sammen, og fordeler dem over de minutter Skov hidtil har spillet denne sæson, så har han været involveret i en FCK-scoring for hver 71 minutter på banen. Det gør Robert Skov til Superligaens mest målskabende spiller pr. minut!

Nummer to på listen for hele Superligaen er Viktor Fischer, der med syv mål og ni oplæg har været målscorer eller oplægger for hver 76 minutter, han har været på banen i sine 15 kampe hidtil i sæsonen.

Tredjefarligste spiller pr. minut hos FCK er Dame N´Doye, der med sine 14 mål og to oplæg har været involveret i en scoring for hver 129 minutter på banen.

Skov kan overhale Kirkevold
22 mål var også hvad topscoreren i Superligaen nåede op på efter 36 runder sidste sæson. Det var netop Hobros Pål Alexander Kirkevold, hvis måltotal fra i fjor kan blive overhalet af Robert Skov allerede på søndag i Telia Parken.

Vi er i god form i Telia Parken
Vi har spillet 12 hjemmekampe i Superligaen, hvor det er blevet til 10 sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Det kom i første spillerunde mod AC Horsens, hvor vi blandt andet brændte et straffespark i tillægstiden. Vores målscore på hjemmebane hidtil er 37-11.

Hobro har det svært ude denne sæson
Søndagens modstander, Hobro, har haft det svært på udebane denne sæson, hvor det blot er blevet til fire point hidtil. Det er sammen med Vejle det laveste antal i Superligaen. De fire point er kommet i hus via fire uafgjorte kampe, senest 1-1 i Aalborg, mens de stadig har sæsonens første udesejr til gode.