Sjette sejr i træk sikret i sidste minut!

De danske mestre var i god kontrol i det meste af 1. halvleg, bortset fra en halv snes minutter, hvor hjemmeholdet var godt med i spillet. Til gengæld havde de halvlegens klart største chancer, men begge gange sparkede Emil Riis Jakobsen forbi i fri position.

Pep Biel havde et udmærket langskud, som dog sad lige på Carlgren, og et par andre skudforsøg blev blokeret, så de helt åbne chancer blev det ikke til.

Det blev det til gengæld efter en lille times spil, hvor vi var inde i en periode, hvor Randers-forsvaret blev sat under kraftigt pres. Men fire-fem afslutninger inden for få sekunder blev mirakuløst blokeret, bl.a. på målstregen af en forsvarsspiller.

Randers fortsatte kampen igennem med at lure på kontraløb, og fik også en hel del af dem, men vores forsvar stod godt imod og undgik at chancerne blev spillet helt store.

Seks minutter før tid fik Jonas Wind muligheden ved bageste stolpe, da keeperen gik galt af et indlæg, men han fik ikke bolden ordentligt under kontrol og afsluttede i sidenettet.

Men bare et minut før tid fik kampen alligevel en afgørelse, da Jonas Wind headede et indlæg fra Karlo Bartolec i netmaskerne - muligvis et selvmål af Mathias Nielsen, der ramte bolden på vejen, men det må afgøres efterfølgende.


>> Kom og støt holdet i kampen om at nå Europa League-gruppespillet