Carlos Zeca

Sikkert videre efter drømmehug af Zeca

Når der nu kun skulle falde ét mål i kampen, så var det til gengæld også et drømmemål af anfører Carlos Zeca!

Et nærgående forsøg af Jonas Wind og en stor chance til Pieros var det tætteste vi kom scoring i en 1. halvleg, som vi dominerede massivt mod en velorganiseret walisisk defensiv.

Vores debuterende keeper Kalle Johnsson fik ikke meget at lave i aften, og kun et enkelt langskud lige over mål mindede om en walisisk chance.

Vi skulle dog ikke langt ind i 2. halvleg, før der gik hul på bylden - og det med manér! Zeca opfangede en fejlpasning et godt stykke uden for TNS-feltet, tog et træk forbi en modstander og hamrede bolden op i krydet fra ca. 25 meters afstand!

Minuttet efter var Pierre Bengtsson også tæt på en spektakulær scoring, da han fra spids vinkel bankede bolden på indersiden af trekantsammenføjningen.

Resten af kampen fortsatte vi med at presse på, men trods et flere store muligheder, udeblev den anden scoring.

Med den samlede sejr på 3-0 er vi nu garanteret mindst fire europæiske kampe mere - og i næste runder venter de serbiske mestre fra Røde Stjerne, der efter 2-0 hjemme gik videre her til aften, trods et 1-2-nederlag til HJK i Helsinki. Vi spiller ude på tirsdag den 6. august, og hjemme tirsdag den 13. august - billetinfo om hjemmekampen følger snarest her på fck.dk.