Mohamed Daramy
Andreas Cornelius
Mamoudou Karamoko
Rasmus Falk og David Khocholava
Jacob Neestrup
William Clem
Kamil Grabara

Sidste nyt før FCK-Dortmund

Edin Terzić, Dortmund
"FCK har ikke tabt hjemme i gruppespillet, og deres kampe mod Sevilla og Manchester var meget tætte. Men det er vores femte engelske uge i træk (dvs to kampe om ugen, red.), så efter vi har trænet i morgen formiddag, må vi se, hvordan vi stiller op," sagde Dortmunds cheftræner Edin Terzić på tirsdagens pressekonference i Parken.

Han må stadig undvære Marco Reus, selv om han trænede med om mandagen hjemme i Dortmund og forhåbentlig er klar til lørdagens Bundesligakamp mod Bochum.

Raphael Guerreiro er også stadig ukampdygtig, og det samme gælder Marius Wolf og Tom Rothe samt flere langtidsskadede spilllere, som du kan læse om i denne optakt.

"Vi får sikkert set en eller to spillere, der ikke har spillet så ofte i denne sæson," tilføjede Terzić, men understrgede - ligesom Salih Özcan, der også sad på podiet - at man går på banen for at vinde, selv om ingen af klubberne har noget at spille for i forhold til tabellen.
 

Salih Özcan og cheftræner Edin Terzić
Salih Özcan og cheftræner Edin Terzić. Foto: Alexander Simoes, Getty Images


Mens Dortmund altså kæmper lidt med skader, så fik duen lov at være i fred under aftenens træning.


Jacob Neestrup, F.C. København
Løverne trænere tidligere på dagen på Nummer 10, hvilket både duerne og vores grounds team var glade for.

Parkens grønsvær ser fin ud, især med tanke på årstiden, og det er jo godt tegn. Måske ligefrem et "duelighedstegn"... Græsset skal i øvrigt kun holde til to kampe mere, inden den store renovering går i gang efter søndagens Lyngby-kamp.

På pressemødet i Parken blev Neestrup spurgt til det faktum, at vi endnu ikke har scoret i gruppespillet.

"Selvfølgelig vil vi gerne score, men jeg vil hellere have to point og ingen mål end nul point og syv mål," svarede han."Vi vil selvfølgelig gerne score, for vi går efter at vinde kampen," tilføjede han. "Men spiller vi 0-0 igen, har vi trods alt fået et resultat mod tre svære modstandere."

Jacob Neestrup
Jacob Neestrup på pressemødet i Parken. Foto: Gaston Szerman, FCK.DK


Nul-løsninger
Holder vi selv nullet i aften, gentager vi bedriften fra 2016, hvor Porto, Leicester og Club Brugge heller ikke formåede at score i Parken.

Det seneste mål i Parken i en CL-gruppekamp scorede Cristiano Ronaldo tre minutter efter pausen, da vi tabte 0-2 til Real Madrid den 10. december 2013. Det er også vores hidtil eneste nederlag på hjemmebane i hidtil 14 CL-gruppekampe.

Det kunne i øvrigt være blevet til endnu en Ronaldo-scoring, hvis ikke Johan Wiland havde snuppet hans straffespark kort før tid.


Aserbajdjansk dommerkvartet
Dommer: Aliyar Aghayev
Linjedommere: Zeynal Zeynalov og Akif Amirali
Fjerde dommer: Kamal Umudlu
VAR & AVAR: Tomasz Kwiatkowski, Polen og Bartosz Frankowski, Polen

35-årige Aghayev fra Baku har dømt i sit hjemlands bedste liga siden 2009 og været FIFA-dommer siden 2013.

Det er første gang, vi har en Aserbajdjan, men han har tidligere dømt FC Midtjylland et par gange, senest deres udekamp mod Sturm Graz i efteråret, og han dømte også en Randers-kamp sidste sæson.

Sidste år dømte han desuden Danmark-Moldova i Herning, og i 2018 dømte han Danmark-Irland i Aarhus.


Kort og karantæner
David Khocholava har karantæne.


TV
Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay, der sender optakt fra kl. 19.30. Og kl. 16.00 kan du streame vores Youth League-kamp mod Dortmund på fck.dk.


Nostalgi: 10 years after
Vores fotograf Gaston Szerman fangede Jes Mortensen i et eftertænksomt øjeblik under tirsdagens pressekonference i Parken.

Måske kom Jes i tanker om, at det netop i går var 10 år siden, han skiftede fra TV2 Sporten til F.C. København. I første omgang som journalist med det daglige ansvar for at videreudvike FCK TV - som led i en markant opprioritering af dette område - og fra efteråret 2014 i rollen som kommunikationschef.

Tillykke med jubilæet!

Jes Mortensen