Jens Stage

Sidste nyt før Derby

Fanzone fra kl. 13
Husk at du allerede fra kl. 13 kan varme op til Derby i pop up-fanområdet bag Sektion 12 med masser af aktiviteter - læs mere her.

Vi minder om, at Fanshoppen også er åben allerede fra kl. 11 - og også en times tid efter kampen er slut.

Derby Caps

Korte facts

• Vi har kun tabt ét af de seneste ti Derbyer i Mesterskabsspillet (april 2018).
  • Vi har holdt målet rent i de seneste fire Superliga-hjemmekampe - vores klubrekord er ni i træk.
  • I torsdags spillede Hákon Arnar Haraldsson sin tiende kamp for løverne, og efter otte sejre og en uafgjort, var han for første gang med til at tabe. Han har scoret i to af de tre Superliga-kampe, hvor han er startet inde (i torsdags og hjemme mod Vejle i efteråret) - desuden startede han ude mod Lincoln og hjemme mod Slovan Bratislava.
  • Vi har scoret 10 af vores 46 Superligamål på hovedstød - Brøndby har scoret 3 af 30. De har lukket 8 (af 29) mål ind på hovedstød, og vi har lukket 2 (af 16) ind
  • Brøndby har scoret flest Superligamål i 1. halvleg (53,3 %), mens vi har scoret flest i 2.halvleg (56,5 %). Vi har endnu ikke lukket mål ind i kampens første kvarter i denne Superligasæson.
Nicolai Boilesen

Dommerne
Dommer: Sandi Putros
Linjedommere: Deniz Yurdakul og René Risum
Fjerdedommer: Anders Poulsen
VAR & A-VAR: Jakob A. Sundberg og Jesper Dahl

Putros har dømt otte FCK-kampe før, senest vores hjemmekamp mod OB i februar, og det er hans første Derby.

TV
Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay, der sender optakt fra kl. 14.00.

Denne dato
Sidst vi spillede den 18. april var Skærtorsdag i 2019, hvor vi slog FC Midtjylland 3-0 i Parken på mål af N'Doye (2) og Bjelland: