Rasmus Falk

Sidste nyt før Derby

Brøndby-truppen
Brøndby har 19 spillere i Derbytruppen, og Jens Martin Gammelby er ikke blevet klar efter den skade, der tvang ham ud af opvarmningen i torsdags mod FC Nordsjælland. I forhold til den kamp er Peter Bjur og Tobais Børkeeiet nye.

”Det er modet, der skal få os til at vinde kampen. Hvis vi spiller vores spil, så vinder vi - gør vi ikke det, så er FCK et yderst kompetent hold, der vil give os problemer,” siger Kevin Mensah til klubbens hjemmeside.

Falk-facts
Rasmus Falk er som den eneste startet inde i alle vores kampe i 2020 og er oppe på 20 i træk siden vores seneste hjemme-Derby den 1. december 2019.

I de 20 kampe har han fuld spilletid i 13, og i de øvrige 7 har han i gennemsnit spillet 84 minutter.

>> Skal du til Derby? Vær opmærksom på de mange ekstra sikkerhedsregler

Stopper-statistik
Med både Andreas Bjelland og Ragnar Sigurdsson på skadelisten tegner det til et centerforsvar med Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos, som også spillede hovedkampen af efterårets kampe og er den duo med flest kampe sammen i sæsonen.

Vi har spillet 50 kampe denne sæson og er startet med to centerforsvarere bortset fra udekampen mod Lugano, hvor vi startede med tre:

Centerforsvarere I alt SUP EUR POK
Nelsson/Papagiannopoulos 25 14 9 2
Nelsson/Bjelland 17 14 2 1
Nelsson/Sigurdsson 4 2 2 0
Bjelland/Papagiannopoulos 3 2 1 0
Nelsson/Bjelland/Papagiannopoulos 1 0 1 0


Derby-erfaring
Aftenens 18-mandstrup har i gennemsnit spillet 4 Derbyer (beregnet på spilleminutter). Kun 5 af de 18 spillere har været på banen i mere end 5 Derbyer: Bengtsson (18), Falk (13), Zeca (10), Boilesen (10) og Thomsen (7).

Fire spillere har scoret i et Derby: Jonas Wind, Pep Biel, Rasmus Falk og Nicolaj Thomsen.

Dommerne
Dommer: Jakob Kehlet
Linjedommere: Jesper Dahl og Jakob Mastrup
Fjerde dommer: Jakob A. Sundberg

Kehlet dømmer sin FCK-kamp nr. 55, og vi har haft ham syv gange i denne sæson – senest hjemme mod FC Midtjylland for to uger siden. Han har dømt 10 Derbyer siden det første i 2012.

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Guillermo Varela får karantæne ved næste gule kort, og Rasmus Falk, hvis det giver mindst 4 strafpoint.  Brøndbys Radosevic, Tibbling og Rosted karantæne ved næste gule kort samt Maxsø, hvis det giver mindst 4 strafpoint.

På skadelisten har vi Michael Santos, Viktor Fischer, Andreas Bjelland, Ragnar Sigurdsson og Dame N'Doye. Brøndby har Jens Martin Gammelby.

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

Brøndby IF har tabt 5 af deres seneste 7 kampe mod F.C. København.
-> FCK vinder: odds 1,70

F.C. København har fået flest hjørnespark i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
-> FCK får flest hjørnespark: odds 1,44

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.