Carlos Zeca

Sidste nyt før AC Horsens-FCK

Truppen trænede lørdag eftermiddag på Nummer 10 og kørte herefter til Jylland og overnattede på hotel for at få en optimal forberedelse inden kampen kl. 16.00 på CASA Arena Horsens, hvor banen her til morgen er blevet inspiceret og godkendt.

I onsdags fik Mustapha Bundu debut og blev FCK-spiller nr. 265 (og William Bøving fik sin 3F Superligadebut), og søndag kan Lukas Lerager blive vores næste debutant.

Mustapha Bundu


Horsens-truppen
Jens Berthel Askou har udtaget en bruttotrup på 19 spillere, og i forhold til de 18, der var i Randers i tirsdags, er Casper Tengstedt og Lirim Qamili nye, og Jonas Gemmer er gledet ud.

Statistik
Vi har spillet 17 gange i Horsens, vundet 11, spillet 3 uafgjort og tabt 3. Det seneste nederlag var i oktober 2012 under Ariël Jacobs, og siden har vi hentet 4 sejre og 1 uafgjort.

Kun to gange har vi forladt banen uden at score, mens vi har holdt Horsens fra fadet syv gange – blandt andet i vores seneste møde i Horsens den 27. juli 2019, da vi vandt 2-0 på mål i de sidste ti minutter af Wind og N’Doye.

Holdet i den kamp: Grytebust – Bartolec (80.: Bengtsson), Nelsson, Bjelland, Varela – Holse, Stage (80.: Thomsen), Zeca, Fischer (80.: Daramy) – Wind, N’Doye

Det var Karlo Bartolecs Superligadebut for FCK, og også Mohamed Daramy fik sin Superliga-debut i Horsens, da vi vandt 6-1 den 2. december 2018.

Karlo Bartolec


Denne dato
AC Horsens spiller sin tidligste hjemmekamp på året nogensinde, skriver klubben på sin hjemmeside. Den hidtil tidligste var 9. februar 2018 mod FC Midtjylland. Vores tidligste udekamp er AaB-kampen i onsdags, den 3. februar, og det er vores første kamp på datoen 7. februar.

Dommerne
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Linjedommere: Niels Høg og Casper Kristensen
Fjerdedommer: Chris Johansen
VAR & AVAR: Jakob Kehlet & Jakob Mastrup

Burchardt dømmer sin FCK-kamp nr. 20, og det er første gang, han dømmer os i en kamp mod AC Horsens.

Kort, karantæner og skader
Victor Nelsson har karantæne.

Bryan Oviedo får karantæne ved næste advarsel, og Mathias Zanka, hvis den giver 6 strafpoint.

Hos AC Horsens får Jonas Gemmer karantæne ved næste advarsel, Muamer Brajanac hvis den giver 4 strafpoint, og Bjarke Jacobsen, hvis den giver 3 point.

Mikkel Kaufmann og Peter Ankersen er skadede, og Mohamed Daramy træner ikke fuldt med efter sin skade før jul.

TV
Kampen sendes på Discoverys kanaler, og vi minder om, at du kan få discovery+ Sport til kun 99,- kr./md. i 3 måneder - læs mere her.

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

AC Horsens har tabt 1. halvleg i deres seneste 4 kampe
>> FCK vinder 1. halvleg: odds 1,98

F.C. København har fået under 1,5 kort i 6 af deres seneste 7 kampe mod AC Horsens
>> FCK under 1,5 kort: odds 2,16

Odds ændres løbende. Disse odds er registreret søndag den 7. februar, kl. 8.45.

Se flere golden facts

Spil ansvarligt.
18+. Regler og vilkår gælder.
Stopspillet.dk.
Selvudeluk via rofus.nu.