Sidste chance

F.C. København står med kniven for struben op til aftenens Royal League-kamp mod norske Rosenborg. Efter de første to kampe i mellemrunden, er det blevet til sølle ét point i kampene mod Rosenborg i PARKEN og Malmø i Sverige.

Derfor er kravet klart for Hans Backe og co.: Kun en sejr kan bruges til noget. De danske mestre skal vinde de to resterende kampe, for at have en chance for at gå til turneringens første finale nogensinde.

I den danske lejr må man undvære Michael Silberbauer, Todi, Bo Svensson og Peter Møller, der alle er blevet hjemme i København sammen med Kihlstedt, der stadigvæk genoptræner. Samtidig har Lars Jacobsen karantæne og er dermed også blevet i København. Det giver selvfølgelig nogle problemer for Hans Backe, der må omrokere både i forsvaret og på midtbanen i forhold til kampen mod Brøndby.

Og netop kampen mod Brøndby viste, at det faktisk måske ikke bliver så stort et tab alligevel. Jesper Bech gik i hvert fald ind og erstattede Silberbauer med bravour, mens Ole Tobiasen spillede en solid kamp på højre back pladsen. I centerforsvaret bliver det til gengæld spændende at se, om manglen på anføreren får nogle konsekvenser for sikkerheden.

I de to klubbers første møde i København, var det de danske mestre, der dominerede i store dele af kampen. Specielt Michael Silberbauer spillede en stor kamp, men ham må vi som sagt undvære i aften. Til gengæld bliver det spændende at se, om Zuma og Álvaro starter på toppen, og samtidig kan fortsætte deres klassespil fra kampen mod Brøndby.

FCK.DK optimistiske?
F.C. Københavns internetredaktion har tidligere være fremme i skoene med hensyn til at gætte på en kamps udfald. Vi har oftest været på rette spor, og derfor tillader vi os at komme med vores syn på aftenens kamp:

F.C. København vinder 2-1. Byens Hold spiller en god første halvleg, og kommer foran 2-0. Rosenborg reducerer i anden halvleg.

Der er kick-off klokken 20.35 og kampen transmitteres direkte på Kanal 5.