Sektion 12 udvides til Derby og FCM-topbrag

Vi står foran de afgørende kampe i Mesterskabsspillet og fem finaler hjemme i København, hvor vi har haft en forrygende opbakning hele sæsonen.

Vi har måttet stoppe salget af sæsonkort og abonnementer til Sektion 12, hvor vi kun har haft et begrænset antal pladser i salg og flere gange har haft helt fyldt op. Det er også gået forrygende hurtigt i dag med at sælge de sidste enkeltbilletter på Sektion 12 til DERBY 5. maj, og i skrivende stund er der kun få tilbage til hjemmekampen mod FC Midtjylland Skærtorsdag den 18. april.

For at sikre holdet den bedste opbakning i guldkampen udvider vi derfor Sektion 12 til det nederste afsnit af Øvre B til disse to kampe og har nu åbnet for salg af enkeltbilletter til kun 100 kr. (Du skal være mindst 15 år, da vi kun sælger voksenbilletter).

Vi forventer stor interesse og anbefaler, at du sikrer dig en plads i god tid, hvis du vil være en del af stemningen på dette afsnit.

Vi gør opmærksom på, at kort og abonnement til Sektion 12 kun gælder til Nedre Unibet-tribunen. Der er ikke flere af disse til salg i øjeblikket, men du kan skrive dig på venteliste her -> fck.dk/s12venteliste

 Vi glæder os til at se alle F.C. Københavnere til de 5 finaler!

>> billet.fck.dk

>> Overblik over kort og abonnementer