Pep Biel og Rasmus Falk

SEJR! 4-1 i forrygende Derby-kulisse

Løverne kom tilbage på vindersporet efter en overbevisende Derby-præstation, der blev kronet med et hattrick af Pep Biel.

I en forrygende kulisse i en fyldt Parken viste løverne ikke bare tænder, men spillede periodevis drømmefodbold, da Brøndby blev sendt hjem til Vestegnen med et 4-1-nederlag.

En Falk-scoring efter 14 minutter ender måske med at blive krediteret Khocholava, som ramte bolden på vej i mål, men så var festen skudt i gang.

Cappis udlignede dog kort efter med et fladt langskud, der snød Kalle Johnsson, men som kampen skred frem dominerede vi mere og mere.

Efter en halv times tid bragte Pep Biel os foran efter et flot angreb, som han afsluttede med at heade en returbold ind efter halvklaring af et Haraldsson-forsøg, og kort før pausen blev spanieren dobbelt målscorer, da han styrede en Vavro-afslutning i netmaskerne

Efter pausen sad vi totalt på spillet og angreb efter angreb bølgede ned mod Brøndby-målet, og vi havde chancer til 2-3 mål mere i den perioden.

Vores fjerde mål faldt midt i halvlegen, da Pep Biel igen var først på en returbold efter en clearet afslutning fra en sprudlende Mohamed Daramy.

Lidt efter forlod Daramy Parken til øredøvende hyldest fra tribunerne, og i et følelsesladet øjeblik blev det afløst af en mindst lige så stor hyldest, da Carlos Zeca gjorde comeback efter sin lange skadepause.

Tak for fantastisk opbakning fra 32.630 tilskuere - vi glæder os til at se jer igen allerede på fredag, hvor vi tager imod Randers FC kl. 21.00.