Sebastian Svärd udlejet til F.C. København

Arsenal FC og F.C. København har nu en aftale om, at U-21 landsholdsspiller Sebastian Svärd udlejes for resten af efteråret 2003 til de danske mestre. Sebastian Svärd har trænet med Premier League truppen, siden han blev solgt til Arsenal i november 2000 og har spillet 3 1. holdskampe på den centrale midtbane for "The Gunners".

Sebastian Svärd siger "Mit største ønske p.t. er at få mere kamptræning. Arsenal vil ikke leje mig ud til en anden Premier League klub, og jeg ønsker ikke at spille i den engelske første division, så det er perfekt for mig at komme tilbage til F.C. København, hvor jeg håber, at jeg kommer til at spille superligafodbold og kampe i Europa."

Niels-Chr. Holmstrøm er også begejstret for aftalen. " Sebastian Svärd har spillet på et højt niveau de sidste 1½ år, og jeg ved, at Arsenals Cheftræner Arsene Wenger også er glad for Sebastian. Vi kender ham selvfølgelig godt og er glade for, at han vil tilbage til København og forstærke truppen i det hektiske program, vi har i efteråret."

Sebastian træner med truppen for første gang på mandag og vil være til rådighed for F.C. København til udekampen mod Esbjerg næste lørdag.