Science in Sport er ny Nutrition Partner i FCK

F.C. København og Science in Sport (SiS) har indgået et partnerskab der gør den engelske virksomhed til ny Officiel Nutrition Partner.

SiS er nummer 1 på markedet i forhold til Sports Nutrition til fodboldspillere, og det er med stor glæde hos fysiske træner Ben Rosen, at han kan levere de bedste produkter til spillerne, før, under og efter deres præstationer på træningsbanen og i kampe.

”Vi er meget glade for at have lavet en aftale med SiS," fortæller Ben Rosen.

"Vi sikrer os nemlig, at vi sætter kryds i de to vigtigste felter for os med hensyn til ernæringsstøtte til spillerne. Vi kommer nemlig til at bruge den højeste tilgængelige produktkvalitet, understøttet af et innovativt produktsortiment. For det andet sikrer vi vores spilleres sikkerhed med hensyn til dopingkontrol ved at arbejde med et firma, der batch-tester hvert eneste af deres produkter og sikrer, at der ikke er krydskontaminering af noget forbudt stof inden for et produkt, vi bruger,” fortæller Ben Rosen.

Science in Sport & FCK går begge tilbage til 1992
SiS går helt tilbage til 1992, og har dermed opbygget en meget stor erfaring med netop produkter indenfor Sports Nutrition. SiS har produkter som er skræddersyet til kampdage, træning og den efterfølgende restitution. De samarbejder med nogle af de bedste og dygtigste i sportens verden, her i blandt Manchester United, og en række elite idrætsudøvere som har vundet titler ved det seneste OL.

Sam Driver, Global Head of Sales – Elites, fortæller:

”Jeg er glad for at kunne starte et partnerskab med F.C. København. Hos Science in Sport har vi et ønske om at blive the ’Go to Partner’ for elitesportsudøvere på det globale plan. Og dette partnerskab giver yderligere skub til beslutningen om at kunne støtte elite fodbold og arbejde med nogle af de mest professionelle i fodbold.”

”Vi er glade for at se den udvikling, som holdet i FCK har været igennem, og vi er stolte over at have været med til at hjælpe på vej. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med holdet, og introducere dem for nye innovative produkter, som skal give dem energi til mere succes.”

Partnerskabet med SiS løber i første omgang til sommeren 2022.