Rubén Sellés

Rubén Sellés skifter til Southampton F.C

F.C. København har indgået en aftale med Premier League-klubben, Southampton F.C., om assistenttræner Rubén Sellés, der skifter til den engelske klub, hvor han bliver 1st assistent.

PC: En unik mulighed for Rubén
”Rubén har gjort et rigtigt godt stykke arbejde i FCK, og han er en dygtig træner, så han vil altid være eftertragtet af andre. Nu er det en klub fra verdens største liga, der har henvendt sig og for Rubén er det en unik mulighed, han ikke kan takke nej til,” siger Peter Christiansen, sportsdirektør i F.C. København og fortsætter:

”Vi har gjort alt, vi kunne for at beholde ham, men vi har kunnet lave en rigtig god økonomisk aftale som et plaster på såret for hans afgang, og forløbet har været meget respektfuldt. Det er med blødende hjerte, vi sender Rubén afsted, men det er en del af fodbolden, og vi takker for hans indsats her og ønsker ham og familien alt det bedste i England,” siger Peter Christiansen.

Sellés: Har været en stor fornøjelse i FCK
Spanske Sellés har været assistenttræner i FCK siden januar 2021 og ser tilbage på tiden i København med glæde:

”Det har været en stor fornøjelse for min familie og jeg at være i klubben og i København. Vi er blevet behandlet fantastisk godt, haft en masse gode oplevelser, og mødt mange gode og dygtige mennesker,” siger Rubén Sellés og fortsætter:

”Denne mulighed er kommet lidt overraskende, men det er ikke ofte, at man får chancen for at arbejde i Premier League. Derfor er jeg taknemmelig over, at FCK har været forstående, selvom det ikke var det, de ønskede - og at de har optrådt som gentlemen ved indgå en aftale og lade mig få den oplevelse,” siger Rubén Sellés.

PC: Ser på setup
Indtil videre giver Sellés skifte ikke anledning til forandringer i FCKs trænerstab, hvor cheftræner Jess Thorup fortsat har Jacob Neestrup som nærmeste assistent:

”Vi vurderer løbende vores setup, og vi mangler en brik i vores stab lige nu, så det er logisk, at vi overvejer en tilføjelse der, som kan supplere den nuværende trænergruppe,” siger Peter Christiansen.

Alle i F.C. København takker Rubén for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke fremover.