GOLF | FCK Company Day

Review på FCK Company Day

Torsdag den 8. september 2011 afholdt F.C. København ”FCK Company Day” hos Simon’s Golf Club. Næsten 100 sponsorer deltog i den festlige dag og trods efterårsdatoen blev turneringen afviklet i godt golf-vejr – det vil sige stort set med fraværet af regn og blæst.

De 46 repræsenterede virksomheder blev fra morgenstunden budt på stor morgenbuffet i restauranten. I løbet af hele turneringen var der baneservice og ved Handy House fik sponsorerne tilbudt grillspyd og Tigerrejer på grillen, samt lidt til ganen.

Efter turneringen blev der serveret frokost, samt kaffe & kage, og vinderne, som du kan se billeder af nedenfor, blev offentliggjort. Undervejs i turneringen var der også masser af konkurrencer til at sætte kolorit på en i forvejen spændende dag. Vinderne af disse konkurrencer finder du også billeder af nedenfor.

F.C. København vil gerne takke alle deltagere for en hyggelig dag. Især en stor tak til de sponsorer, som udloddede gevinster. Disse var: Carlsberg, Sony Ericsson, Kjær & Sommerfeldt, Eurostar, Simon’s Golf Club, IndoorSki, Nordlie Food, Fujitsu, SMC Biler, Hilton, Catering Engros.

Team 8

Jan Cordius fra NIKE

Team 8

Frokost

Frokost

Vinderholdet fra 7N, PPG Protective & Marine Coatings og Murermester John S. Pedersen A/S. Jan Hestvang, Rasmus Perk Wennecke, John Nielsen og Tonny Gottlieb
De fire vandt hver 2 timers leje af professionel TruGolf Simulator hos IndoorSki (doneret af IndoorSki), F.C. København spilletrøje samt et dusin Titleist Pro V1 golfbolde (Doneret af Carlsberg)

Nummer 2: Team 17 fra SKI total og Eurostar: Michael Pedersen, Jesper Wraae Bess, Henrik Justesen og Lars Skelmose. Vandt et dusin Titleist Pro V1 golfbolde (Doneret af Carlsberg)

Nummer 3: Team 16 fra Copenhagen Catering og Primetime. Niels Neergaard, Allan Bo, Jesper Andresen og Michael Søgaard. Vinderne fik hver sin polo doneret af Kjær & Sommerfeldt

Nummer sjok. Team 2 fra Multiline, Kjær & Sommerfeldt og Nordlie Food. Palle Pedersen, Steffen Hansen Nord, Morten Nygaard, Claus Tang-Holbek.Vandt gratis Green Fee doneret af Simon’s Golf Club

Closest to the football – A1. Den glade vinder af en ægte Champions League fodbold, signeret af F.C. Københavns spillere

Closest to the pin – A6. Vinder af Fujitsu højtalersæt, doneret af Fujitsu

Closest to the pin - B5. Vinder af 6 fl. Peter Lehmann Layers Red Barossa Valley. Doneret af Kjær & Sommerfeldt

Longest drive – A7. Vinder af en Sony Ericsson Arc til en værdi af 3.000 kr. Sponsoreret af Sony Ericsson

Thomas Kristensen og Claudemir kiggede forbi til præmieoverrækkelsen, hvor de uddelte gevinster og skrev autografer. Her Får Steffen Hansen Nord fra Nordlie Food en snak med spillerne