Mamoudou Karamoko

Reservenederlag i Farum

FC Nordsjælland vandt årets første reserveligakamp med 3-0 efter 1-0 ved pausen.

Spillemæssigt var det, selv for en reservekamp, under den normale standard, som dog erfaringsmæssigt altid er meget svingende i disse kampe.

Nordsjællænderne fik et usædvanligt hurtigt hjørne efter bare 15 sekunder, som de efterfølgende headede lige over mål, men ellers skete der ikke alverden foran de to mål, før der var spillet 18 minutter.

Da havde hjemmeholdet haft bolden mest, men efter Mukairu blev nedlagt nogle meter uden for deres felt, knaldede Babacar dødbolden på overliggeren. Forinden havde Amoo også haft en skudchance, som han sendte lige på FCN-keeper Ogura.

Akinkunmi Amoo
Akinkunmi Amoo prøver at slide sig løs. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Det var dog nordsjællænderne, der tog teten midt i 1. halvleg med en smuk scoring, da Simon Adingra trak ind fra sin venstre kant og skruede bolden over i det lange hjørne.

Omkring den halve time havde han et par chancer mere til at øge, og også i slutningen af halvlegen var det ham, der kom til noget nede foran Kalles mål, men han kunne ikke genfinde skarpheden fra sit drømmehug.

Adingra genfandt den dog otte minutter efter pausen, da han blev spillet helt fri i feltet og øgede til 2-0.

Efter en times tid udskiftede vi planmæssigt Babacar, Mukairu, Falk samt den unge U17-stopper, Cornelius Olsson, som spillede hele U17-kampen i Aalborg i lørdags og i dag afløste den sygdomsramte Ethan Amundsen-Day. Og i øvrigt gjorde det helt fint.

Cornelius Olsson
U17-stopperen Cornelius Olsson - netop udtaget til U16-landsholdet. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Vi spillede nu med Kalle – Jelert, Khocholava, Oviedo, Tristan Fynbo – Fisnik Isaki, Isak, Orri – Amoo, Karamoko, Jeffrey ”Papa” Adjei-Broni, og et kvarter før tid kom Jeppe Corfitzen også ind på kanten i stedet for Amoo.

Det meste foregik stadig på hjemmeholdets præmisser, og bortset fra et Isak-frispark – som Ogura snuppede uden problemer – så skabte vi stadig ikke rigtig noget.