Remmer: Det jeg har arbejdet hen mod

Remmer: Det jeg har arbejdet hen mod

Tom Høgli må stå over mod Esbjerg på grund af en mindre forstrækning, og derfor ligner det en startplads til Christoffer Remmer på højre back. Det er naturligvis noget, der glæder den unge forsvarer, der kæmpede meget med skader sidste år. Hidtil i sæsonen er det blevet til tre indhop i starten af efterårssæsonen og – efter en længere pause – tre indhop her i foråret, hvoraf det første netop var mod dagens modstander fra Esbjerg.

- Det er jo det, jeg har arbejdet hen mod, lige siden jeg blev skadet i efteråret, og jeg er 100 % klar til at hjælpe holdet, hvis jeg er med fra start. Det er jo også en meget vigtig kamp for, og det gør det kun ekstra fedt at se frem til. Men jeg tror på, at vi får et godt udgangspunkt før returkampen – 2-0 er mit tip!

Ligesom Remmer var Mikkel Wohlgemuth ude hele efterårssæsonen efter en knæskade i en U19-landskamp i juni. Siden vinterpausen har den 19-årige centrale midtbanespiller bygget kampformen op via reserveholdskampe, og han er nu for første gang i sæsonen med i førsteholdstruppen. Sidste forår sad han på bænken et par gange uden at komme i kamp, og hans seneste optræden på det bedste mandskab går tilbage til pokalkampen i Hvidovre i efteråret 2013.