N'Doye misser en chance mod New York City FC

Reaktioner fra N'Doye, Ankersen, Thomsen & Bjelland

Læs hvad spillerne havde at sige umiddelbart efter sejren over New York City FC her.

Dame N'Doye:
“Det var en god kamp for os, og en sejr i forberedelserne giver altid lidt mere selvtillid.”

“Jeg kunne selv have bragt os tidligt foran på en stor chance i starten, men jeg fik desværre ikke bolden forbi målmanden.”

“Alt i alt kan vi være tilfredse med træningslejren. Drengene gør de rigtige ting og har fokus på detaljerne, og det er det vigtigste for at blive klar til sæsonstarten.”

“Nu skal vi hjem til danske vinter, men sådan er det - det må vi deale med. Og jeg har jo også prøvet det før...”

Peter Ankersen:
“Det var meget sjovt at møde et hold fra USA, og vi spillede en udmærket træningskamp.”

“De stod godt på banen i 1. halvleg og var gode på bolden, men de blev ikke rigtigt farlige. Jeg synes, vi havde godt styr på dem, og i 2. halvleg er der stor klasseforskel.”

“Det virkede som om, at de blev svagere efter pausen, hvor de vist skiftede alle ud, og der synes jeg, vi havde god kvalitet.”

“Så var det også dejligt at score på et frispark og en dødbold, så alt i alt en rigtig fin kamp. Jeg er bare lidt ærgerlig over, at jeg fik annulleret mit mål, for jeg synes ikke,der var offside.”

“Det så også som om, at Falk skulle have haft straffe i 1. halvleg, men altså... det var under alle omstændigheder en god generalprøve.”

Nicolaj Thomsen:
“Man kunne vel næsten se det hjemmefra, at den var gal med skulderen, der lige røg ud af led, men her bagefter er det okay.”

Andreas Bjelland:
“Jeg kan godt mærke, at det blev lidt tungt til sidst, men det var fint at få 90 minutter i benene, og jeg har det i hvert fald fint. Vi var solide nede bagved, og de kom ikke til noget særligt.”

kampsiden kan du se startopstillingen og få overblikket over ind- og udskiftninger. 

Find din plads til OB-kampen allerede nu lige her!