Uros Matic

Reaktioner fra Kvist og Matic

William Kvist
"Det var en hård dag på kontoret! Det er en svær udebane, og vi vidste, at de var dygtige hjemme. Vi havde snakket om, at vi skulle passe på deres kontraer, og at vi ikke skulle få nogle kontraer imod os, og derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at de netop scorer deres mål på en kontra. Efter målet får vi egentlig styr på det igen, men vi knækker lidt i 2. halvleg, jeg ved ikke om det var varmen eller hvad det var, men vi knækker i hvert fald en smule, og får ikke presset dem som vi skulle til sidst. Ved deres mål, ja, måske skulle jeg eller Uros have lavet et frispark, men jeg ved ikke rigtig, hvor tæt Uros var på bolden. Men vi mødte et hold, som vi nok har 50-50 chance imod."

Køb billet til gyseren: Returopgøret spilles på næste onsdag klokken 20:45

Uros Matic
"De spillede nogenlunde som vi havde forventet, og den første times tid skaber de ikke ret meget ud ov målet og nogle kontraangreb. Og det her var kun 'første halvleg', og der er stadig 90 minutter at spille om. Der har vi fordel af hjemmebane, hvor vi er meget stærkere med vores fans i ryggen. Det viste vi også mod Vardar, hvor vi også skulle vende 0-1, og vi skal nok være klar til at fighte 100 % for at tage det sidste skridt til Champions League.