Spillerne takker fansene efter kampen

Reaktioner fra Boilesen, Wind og Daramy

Nicolai Boilesen
"De første 10-15 minutter var vi ikke så godt med, vi tabte dueller og andenbolde og kampen blev for meget på deres præmisser, men resten af kampen synes jeg, at vi var i god kontrol."

"Det var ikke vores bedste kamp, men det flasker sig jo ikke altid, som man gerne vil. Men vi kører alligevel en 2-0-sejr hjem midt i et tæt program med mange kampe, så det kan vi kun være tilfredse med."

"Vi har efterhånden holdt et højt niveau i længere tid, men vi har også en stærk trup og præsterer først og fremmest som et hold. Vi står godt i spillet uden bold, vi har mange løsninger i offensiven, hvor vi både er farlige fra kanterne og inde centralt og på dødbolde, så på den måde er vi svære at læse. Det giver en god fornemmelse."

Jonas Wind
"Det er vildt fedt at mærke den støtte, vi får fra fansene i øjeblikket, og der kommer jo bare flere og flere til kampene. Det var også dejligt at få puttet en enkelt i kassen i dag, efter at jeg havde haft et par chancer og blandt andet ramt træværket, men først og fremmest vinder vi og holder endda også clean sheet. Så alt i alt en god kamp."

"Trøjen? Flere af os har jo spillet med "Agger" (Ahmed Daghim, som i går faldt om under en kamp, men heldigvis meldes i god bedring), så derfor fik jeg og Mo lige lavet de her trøjer, så vi kunne sende ham en hilsen. Også fedt at fansene viste sin støtte, da der kom en hilsen på storskærmen."

Jonas Wind


Mohamed Daramy
"Ja, selvfølgelig tænker jeg da over alt det, der foregår med transfer, men jeg prøver hele tiden bare at holde mit fokus på kampene og den daglige træning, og jeg prøver at gøre alt hvad jeg kan, for at give mit bedste til holdet."

Mo blev igen en klar vinder af Carlsbergs Man of the Match-afstemning med over dobbelt så mange stemmer som Pep Beil.