Uros Matic

Reaktioner efter 1-1 mod Sturm Graz

Uroš Matić - der var dagens mest populære person i Grossklein:
- Det var sjovt at være tilbage og møde alle de mange mennesker, jeg kender i klubben. Grossklein ligger jo kun tre kvarter fra Graz, så der var mødt mange fans op, og det var dejligt at møde dem. Jeg havde en god tid i Graz, og det er en fin klub. Selve kampen er der ikke så meget at sige om. Det er kun vores anden kamp, hvor de har været i gang lidt længere, men ligesom i torsdags synes jeg vi får det udbytte vi skal have af en kamp som denne.

Erik Johansson - der for første gang spillede sammen med Lüftner:
- Jeg synes det gik fint nok i betragtning af, at det er Michaels første kamp efter to dages træning. Der er selvfølgelig nogle ting, vi skal have afstemt bedre, da han er mere vant til at spille med mandsopdækning, men han er en klog spiller, så det skal nok komme på plads. 

Danny Amankwaa - der kom ind på den centrale midtbane i dag:
- Det er faktisk ikke første gang, jeg spiller den plads, det gjorde jeg også ovre i Randers, da jeg rev min akillessene over. Men det fint nok. Det var ellers en svær bane at spille på, meget tør og langhåret, så bolden hoppede meget. Og det vigtigste var bare at vi fik de minutter i benene vi skulle i rigtig kamp. Jeg synes også vi blev bedre og bedre i løbet af 2. halvleg, da de også begyndte at skifte ud. Men der manglede lige det sidste i, at vi kom frem til afslutninger. Men det skal nok komme.

Benjamin Verbic - der scorede for anden kamp i træk:
- Ja, men mål i træningskampe betyder ikke noget. Jeg er glad for, at vi i denne fase af forberedelserne får god kamptræning, og i dag synes jeg især, vi var det bedste hold efter pausen og fortjente at vinde. Men resultatet betyder ikke noget.