Randers AWAY onsdag aften

F.C. KØBENHAVN VS RANDERS FC
30 gange er F.C. København og Randers FC tørnet sammen i Alka Superligaen, og 17 af kampene er det endt med en sejr til F.C. København. Syv kampe er sluttet uafgjort og seks gange har Randers FC vundet. Målscoren er 49-23.

F.C. Københavns dominans mod Randers FC er dog størst hjemme i Telia Parken, for i de 13 Superligakampe der er spillet i Randers, har F.C. København ”blot” vundet fem gange, Randers FC har fire sejre og fire kampe er endt uafgjort. Målscoren er 16-12 i Randers, stadig i F.C. Københavns favør.

F.C. Københavns er uden sejr i de seneste fire udekampe mod Randers FC i Alka Superligaen. De fire kampe er sluttet med nederlag, uafgjort, nederlag og endnu en uafgjort. Man skal tilbage til den 25. august 2012 for at finde den seneste FCK-sejr i Randers, dengang scorede både Andreas Cornelius og Sölvi Ottesen i tillægstiden, og F.C. København vandt en dramatisk udekamp med 3-2.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
Efter sæsonens første ni runder af Alka Superligaen er F.C. København tilbage på den plads, vi alle sammen synes så godt om: 1. pladsen!

Med 2-0 sejren over AC Horsens er F.C. København noteret for 21 point, det er tre point mere end Brøndby IF (der søndag tabte 1-2 til Viborg FF) og Randers FC (der fredag spillede 1-1 mod Esbjerg fB).

F.C. København er nu det eneste ubesejrede mandskab i denne Superligasæson, og kan man ikke lige huske hvordan de 21 point er hentet i land, er det sket via seks sejre over Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0) og AC Horsens (2-0). De tre uafgjorte kampe har været mod SønderjyskE (1-1), AaB (1-1) og Brøndby IF (1-1).

Efter onsdagens udekamp mod Randers FC møder F.C. København i de kommende to spillerunder AGF hjemme i Telia Parken og Viborg FF ude på Energi Viborg Arena.

F.C. Københavns 21 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 9 mål
1'-15' minut: 1 mål
16'-30' minut: 3 mål
31'-45' minut: 5 mål

2. halvleg: 12 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 6 mål
76'-90' minut: 3 mål

10. april 2016, Randers FC 1-1 F.C. København
1-0 Kasper Fisker (72'), 1-1 Federico Santander (77’)
5.705 tilskuere på BioNutria Park Randers

1. november 2015, F.C. København 4-0 Randers FC
1-0 Kasper Kusk (9’), 2-0 Youssef Toutouh (26’), 3-0 Youssef Toutouh (52’), 4-0 Kasper Kusk (58’)
16.492 tilskuere i Telia Parken

16. september 2015, F.C. København 3-0 Randers FC
1-0 Benjamin Verbic (23’) 2-0 Youssef Toutouh (71'), 3-0 Andreas Cornelius (74')
10.195 tilskuere i Telia Parken

RANDERS FC’S SÆSON
Randers FC har i sæsonens første ni Superligarunder hentet fem sejre, tre uafgjorte og blot tabt en enkelt gang. Det betyder, at Randers FC har 18 point efter de ni runder, hvilket placerer dem på en 3. plads, a point med Brøndby IF, men med en dårligere målscore. Randers FC her henholdsvis to og tre point efter FC Midtjylland og AaB på 4. og 5. pladsen.

Den enlige nederlag Randers FC har lidt, var 0-1 til AaB i 2. spillerunde. De tre uafgjorte har været mod FC Midtjylland (2-2), FC Nordsjælland (1-1) og Esbjerg fB (1-1). De fem gange Randers FC har vundet kampene, der har modstanderne været AGF (2-1), AC Horsens (1-0), Viborg FF (1-), Silkeborg IF (1-0) og Lyngby BK (2-0).

Randers FC’s seneste kamp i Superligaen var i fredags, hvor de på udebane mødte Esbjerg fB. Her kom Esbjerg fB – der jo trænes af den tidligere Randers-træner Colid Todd – foran 1-0 efter 32 minutter, og det så længe ud til, at esbjergenserne ville hjemtage alle tre point, men 12 minutter før tid sikrede Viktor Lundberg Randers FC det ene point.

Top-3, Randers FC’s topscorerliste
3 mål, Viktor Lundberg
2 mål, Mikael Ishak
2 mål, Mikkel Kallesøe

Randers FC’s 11 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 8 mål
1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 5 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 3 mål
46'-60' minut: 0 mål
61'-75' minut: 1 mål