Telia Parken udefra

PS&E og Nordisk Film afvikler North

Parken Sport & Entertainment og Nordisk Film har på baggrund af en strategisk fokusering besluttet at afvikle det fælles e-sportsselskab, North.

Den globale Covid-19-pandemi har påvirket store dele af oplevelsesindustrien markant det seneste år. Som en konsekvens af det har Parken Sport & Entertainment og Nordisk Film valgt at stoppe satsningen på e-sports-virksomheden North for i stedet at fokusere på deres kerneforretninger:

”Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi nu må lukke den dansk baserede e-sportsvirksomhed North, som har sat et flot aftryk i international e-sport," siger Lars Bo Jeppesen, der er bestyrelsesformand for North og direktør i Parken Sport & Entertainment.

"Vi har afsøgt markedet for at få en eller flere medinvestorer ombord på projektet, men har desværre ikke fundet det rigtige match. Det vil kræve markante fortsatte investeringer at skabe en bæredygtig forretning ude i fremtiden og derfor mener vi, at det eneste ansvarlige for vores samlede forretning er at rette al fokus mod vores kerneforretning i F.C. København, Parken og Lalandia, ligesom Nordisk Film vil fokusere på sine store kerne- og vækstforretninger.”

”Det er stadig usikkert, hvornår en genåbning efter Covid-19 er realistisk, så vi kan få kunderne tilbage. Der er fortsat er potentiale i e-sport og gaming, men tidshorisonten er lang og usikker, og Covid-19 har rykket tidshorisonten yderligere år ud i fremtiden efter vores vurdering, da både esport og sportsbranchen som helhed er hårdt ramt økonomisk,” siger Lars Bo Jeppesen.

Tak til alle, der har ydet en stor indsats
”Som ejere af North har Nordisk Film og Parken Sport & Entertainment begge været glade for samarbejdet og vil fremadrettet se hinanden som potentielle partnere i nye projekter, hvor matchet er det rigtige. Vi ønsker at takke alle de mennesker og samarbejdspartnere, der har ydet en stor indsats omkring North gennem de seneste fire år,” siger formand for Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard og administrerende direktør i Nordisk Film, Allan Mathson Hansen.

F.C. København overtager FIFA-holdet
F.C. København vil overtage FIFA-delen fra North med henblik på fortsat at være en del af eSuperligaen, mens de øvrige aktiviteter i selskabet vil blive afviklet løbende over den kommende tid.