Pressen skrev

B.T.:

Noget tyder på, at svenskeren har ret. I hvert fald holdt FCK for tredje gang i træk nullet bagude, og holdet er endnu ubesejret under Backes ledelse.

Den eneste lille malurt i en helt igennem gedigen FCK-aften var det lidt skuffende tilskuertal på bare knap 8.000. Det var første gang i over et år, at der var under 10.000 tilskuere til en Superligakamp i Parken.
Til gengæld kan FCK nu se tilbage på den første trediedel af turneringen, og konstatere, at det er med en klart opadgående formkurve.

Ekstra Bladet:

FC København blev ikke budt megen modstand i onsdagens Superligakamp mod AGF i Parken, da FC København let vandt det regnvåde og vindblæste fodboldopgør med 3-0.

Med sejren har FC København endnu ikke tabt en Superligakamp med træner Hans Backe ved roret. AGF er med nederlaget fortsat bundhold - og bedømt på onsdagens præstation i Parken er det ikke så underligt. FC København nærmer sig toppen.

Onside.dk:

Christian Poulsen valgte for nyligt at takke nej til et skifte til Birmingham. Han mener, at Hans Backe er ved at bygge noget lovende op i FC København.

Og de danske mestre har da også nogle iøjnefaldende navne i truppen - de kom bare ikke på den store opgave i onsdagens opgør mod AGF.

Efter 29 minutter scorede hjemmeholdets Thomas Röll til 1-o. hvilket holdt til pausen.

Efter pausen var det stadig FC København, der styrede begivenhederne, og den styring udnyttede Morten Bisgaard efter 55 minutter til at score sit første mål for FC København.

Knap 20 minutter før tid sørgede Thomas Röll for at hjemmepublikummet igen fik noget at varme sig på - han scorede til slutresultatet 3-0.

Jyllands Posten:

De forsvarende mestre fra FC København nåede hverken at få Heine Fernandez eller Todi Jónsson klar til kamp. Hjemmeholdets angreb blev derfor udgjort af Thomas Røll og Sibusiso Zuma. Begge i sig selv glimrende teknikere, men det åbne spørgsmål før kampen var alligevel, om især Sibusiso Zuma kunne finde magien i efterårsregnen og gøre sit til at hive FCK ud af holdets scoringsmæssige dødvande.

AGF var tilsyneladende tilfredse med at befinde sig på egen banehalvdel og ellers nøjes med sporadiske kontraangreb og skud fra distancen. Derfor var det bestemt også fortjent, da Thomas Røll efter 29 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0 på hovedstød efter oplæg fra Morten Bisgaard på højre fløj. AGF ville ikke noget, og FC København forsøgte trods alt det bedste, de kunne.

I anden halvleg var billedet det samme. FC København dominerede spillet ude på banen, men manglede tydeligvis tyngde foran AGF's mål. Lige indtil Sibusiso Zuma pludselig lynede 10 minutter efter pausen. Med en fræk aflevering bag over hovedet på sig selv fandt han en fri Morten Bisgaard, der scorede fladt. 2-0 til FC København. Og så kunne AGF'erne ellers lade sig drille med hjemmepublikummets hånende tilråb.

AGF kom aldrig tæt på en reducering, og da Thomas Røll 20 minutter før tid scorede sit andet mål efter et flot gennembrud, var det slut for de jyske gæster.

Berlingske Tidende:

Da FCK så fortsat er med i UEFA Cupen, kan man på sin vis så også konstatere, at der går et stykke tid, før de danske mestre igen leverer varen på hjemlig grund. Næste runde kunne dog meget vel blive den europæiske endestation, hvor et ungdommeligt og særdeles formstærkt Ajax-mandskab venter. Første match er på næste torsdag.
Men selv et FCK-hold langt fra forårets toppræstationer var godt nok til at være klart det bedste hold i gårdagens aftenkamp. For AGF var ikke bedre, end tabellen fortæller.

I betragtning af at holdet - efter sigende - er lidt hæmmet af de europæiske cup-kampe, og træner Hans Backe endnu kun er ved at opbygge det hold, der igen skal lege med øverst i Superligaen, var 3-0-kampen som helhed en god oplevelse. Akkurat som Sibusiso Zuma trods det kedelige vejr igen var det.
Men med al respekt, så var det også kun AGF, der var besøg.