Pressen skrev

B.T.:

FC København spillede med kun 10 mand i en time. Alligevel vandt det regerende mesterhold søndag 1-0 over et Silkeborg-hold aldeles blottet for selvtillid. Sibusiso Zumas mål efter hjørnespark afgjorde helt fortjent kampen til københavnernes fordel

Ekstra Bladet:

Sibusiso Zumas mål efter hjørnespark afgjorde helt fortjent kampen til københavnernes fordel. Og holdets træner, Hans Backe, kan nu igen spejde efter tabellens top.

Uden at opgøret blev afviklet i en ond atmosfære, blev dommer Emil Laursens gule og røde kort helt afgørende for kampens udfald. Begge hold sluttede med 10 mand på banen. Det burde have været færre.

Onside.dk:

Silkeborg havde til dagens kamp delt 9000 gratis billetter ud til byens borgere. Man håbede på, at der ville komme flere tilskuere, og at disse ville hjælpe holdet frem til et vendepunkt i SAS Ligaen.

Ingen af delene blev opfyldt. Kun 5451 dukkede op på stadion, og FCK løb med alle tre point.

FCK sejrede fortjent, og det på trods af, at de spillede ti mod elleve i en lille time. Den yderst veloplagte Thomas Røll var en tand for tændt på sin gamle hjemmebane, og det resulterede i et direkte rødt kort efter en svinestreg, der ellers normalt ikke karakteriserer ham.

En mand i overtal betød dog ikke, at hjemmeholdet fik etableret et pres. Faktisk var det København, der var farligst og det var da også Zuma, der - ikke ufortjent - bragte Løverne på 0-1 i starten af anden halvleg.

Jyllands Posten:

FCK's Carsten Fredgaard lænede sig allerede efter 20 minutter kraftigt op af sit andet gule kort efter flere klodsede frispark. Men holdkammeraten Thomas Røll skulle alligevel blive første mand i omklædningsrummet. Efter en batalje med Silkeborgs Jacob Juhl, sparkede den ellers så flegmatiske tekniker ud efter sin oppasser. Og trods kraftige FCK-protester blev Røll
med direkte rødt kort sendt på den lange gåtur ud af banen.
10 minutter senere, mens FCK's direktør, Flemming Østergaard, stadig skummede på tribunen over den tidlige udvisning, gik FCK's svenske målmand, Magnus Kihlstedt, ud i en tackling, der burde have sendt ham i rask trav efter Thomas Røll. Målmanden løb ud af feltet til en dyb Silkeborg-stikning mod Per Ottosen. Han fik prikket bolden, sekundet før Kihlstedt bragede ind i ham. Frispark og blot gult kort - til svenskerens tydelige tilfredshed.

Berlingske Tidende:

På et heldigt mål, signeret Sibusiso Zuma, vandt FC København 1-0 i en kamp, der mest vil blive husket på grund af to røde kort og samtidigt en match der på mange måder var og blev præget af karantæner.

Og så kom der for alvor gang i løjerne. Kulminerende med, at den tidligere Silkeborg-mand Thomas Røll så direkte rødt efter en halv time. Efter en batalje med sin tidligere holdkammerat Jacob Juul, der i en nærduel noget flittigt benyttede albuerne, afrundede Røll med at sparke ud efter modstanderen. Den slags kaldes nu engang en hævnakt og er ensbetydende med direkte exit til omklædningsrummet.
»Det er første gang, at jeg er blevet udvist, og jeg må erkende, at det var dumt gjort af mig,« sagde en ærlig Røll bagefter.

Samtidigt blev det indskærpet jyderne, at de ikke måtte blive alt for fremstormende, da man aldrig ved Sibusio Zuma kan finde på. Sådan cirka midtvejs i halvlegen begyndte han at røre på sig og få minutter senere havde han scoret. Ganske vist på en tilfældigt opstået chance efter et hjørnespark, som Kim Madsen forlængede, men det kan man jo ikke laste målscoreren for.