Pressen skrev

B.T.:

Hans Backe havde ikke betænkeligheder ved at sende Møller på banen i opgøret mod Lyngby. Og han glædede sig i går over at Peter Møller allerede nu har spillet en kamp, idet der i næste weekend meget vel kan blive brug for ham fra start, da Sibusiso Zuma er ude med karantæne efter et gult kort.
»Jeg har trænet alle de tre store Stockholm-hold, så jeg ved godt, hvordan fans kan reagere. Alle der har betalt for at komme ind har lov til at have en mening, men jeg er overbevist om, at Peter Møller ikke lader sig påvirke.
Jeg var meget i tvivl om Ashvetia eller Peter Møller skulle med på bænken, men valgte til sidst Møller, og jeg synes han gjorde en udmærket figur i den korte tid han spillede,« siger Hans Backe.
FCKs svenske cheftræner kunne da også være yderst tilfreds med sit mandskab, der bare har lukket to mål ind i de seneste seks kampe, og han kunne efter kampen tale om en solid og stabil indsats.
»Som træner sidder jeg med en rigtig god fornemmelse. Spillerne har fået mere selvtilld og vi ser mere og mere solide ud. Jeg har det lidt som i den sæson, hvor vi blev mestre med AaB, og føler ikke, at nogen hold kan overraske os.
De individuelle fejl må vi leve med i 1000 år. Men holdfejlene skal vi udrydde, og det har vi gjort,« siger Hans Backe givetvis med hentydning til det målmandsdrop, der gav Lyngby et trøstmål i slutfasen.
Den dobbelte målscorer Christian Poulsen kunne bekræfte Hans Backes gode fornemmelse, og giver Backe en stor del af æren for FCKs opadgående formkurve...


Ekstra Bladet:

FC Københavns 4-1 sejr over Lyngby i den danske superliga i fodbold gav også comeback til Peter Møller. Den høje angriber, der er vendt til hjem til dansk fodbold efter en sportslig nedtur i spanske Oviedo, var både glad og taknemmelig over at komme i kamp efter blot en uge hos de københavnske løver.

- Jeg har ikke spillet en turneringskamp siden februar. Så jeg er måske den spiller med de bedste - i hvert fald mest udhvilede ben i Superligaen, sagde han muntert efter kampen.

Og selvom Peter Møller først kom på banen i midten af anden halvleg, var han med i flere chancer foran Lyngbys mål. Men skarpheden og timingen var ikke optimal efter lang tids fravær.

Fantribunen var ikke udelukkende begejstret for Peter Møllers tilbagevenden. Udtalelser om, at FCK ikke var den klub, han allerhelst ville spille for i den danske superliga, havde vakt harme op til kampen.

- Det lettede selvfølgelig at komme på banen, men jeg har ikke frygtet fansene. Jeg har glædet mig til kampen, og den glæde kan de slet ikke ødelægge. Og det var da rart at høre de fans, der klappede, sagde Peter Møller.Onside.dk:

De hvide er rige, og de blå er fattige. Det var situationen for henholdsvis FC København og Lyngby inden søndagens møde i Parken.

Og de fattiges situation har smittet af på spillet på banen. Lyngby har på det seneste, forståeligt nok, leveret nogle skuffende indsatser.

I dagens kamp skulle der da heller ikke gå mere end otte minutter, førend de rige var kommet foran. Stortalentet Christian Poulsen opsnappede resolut en løs bold i feltet og gjorde det til 1-0. Inden pausen blev det også til 2-0, da Sibusiso Zuma udnyttede en friløber.

Der stod FC København på det meste i første halvleg, og den situation ændrede sig ikke efter pausen. Det var et idéforladt Lyngby-mandskab der traskede ud efter pausen, og det udnyttede løverne.

20 minutter inde i anden halvleg blev Morten Bisgaard spillet helt fri på kanten af feltet. Han takkede for tilliden, og gjorde det til 3-1 til FCK. Det blev også 4-0, da Christian Poulsen scorede sit andet mål i kampen.

Med det resultat bevarer FC København kontakten med toppen af SAS Ligaen, mens Lyngby stadig synker dybere og dybere.Jyllands Posten:

FC København trillede bolden rundt om betrængte Lyngby, der i søndagens 13. runde i Superligaen i fodbold viste, at det ikke kun er uden for banen, Lyngby har sine problemer. 8812 tilskuere i Parken så de hvide løver vinde 4-1 over et Lyngby-hold uden selvtillid og samling.

For det var kun de grå skyer over banen, der ikke bidrog til stemningen i en på alle måder underholdende fodboldkamp, hvor især FCKs Sibusiso Zuma med sin stil og charme forsynede kampen med den særlige snert af fodboldfest, der opstår, når hjemmeholdet tryller foran sine hengivne fans...Berlingske Tidende:

For fire runder siden spillede de lige op, men i går var der klasseforskel i Parken, hvor et FCK-hold med arbejdshandskerne vandt 4-1 over det sportsligt og økonomisk konkurstruede Lyngby FC.

Baggrunden var billig, men et resignerende Lyngby-mandskab kunne alligevel ikke pille ved indtrykket af, at FCK efter Hans Backes overtagelse af trænerroret er i gang med et langt sejt træk frem mod toppen af Superligaen.
Med Backe er der indført en temmelig simpel logik, der går ud på noget i retning af, at ingen af de så afslørende hvidklædte spillere må forlade banen uden at have fået græspletter på tøjet, og på en råkold efterårsaften levede de op til det - med Morten Bisgaard som godt eksempel.

FCK nedkæmpede simpelthen Lyngby i en kamp, der ikke var den mest underholdende at se på, men slutcifrene 4-1 var ikke udtryk for nogen form for tilfældighed?