Pressen skrev

B.T.:

Det største enkeltresultat i FCKs historie.
Syv minutter før tid sendte venstrekantspilleren et følt frispark over muren og ind i det ene målhjørne. En forløsende scoring, men slet ikke ufortjent.
»Jeg tænkte med det samme, at nu var den hjemme. De kunne ikke score to mål på syv minutter. Det her er stort, og selvfølgelig er det rart, at få vist hernede, at man altså godt kan spille fodbold.
Vi ydede en fantastisk præstation, hvor det viste sig, at vores store tålmodighed betalte sig.

Ekstra Bladet:

FC København er videre til UEFA Cuppens tredje runde efter en flot og disciplineret indsats mod et Ajax-mandskab, der er langt fra fordums styrke.
De danske mestre dominerede i store dele af kampen og tillod kun Ajax at komme frem til enkelte chancer.
Afgørelsen faldt otte minutter før tid, da landsholdsspilleren Niclas Jensen med et følt frispark sendte bolden op i højre hjørne.

Med scoringen skulle Ajax op og score to gange. Og det var da også lige før det lykkedes at bringe spænding ind i kampen, men i dommerens overtid diskede - den ellers så udskældte målmand - Magnus Kihlstedt op med en klasse redning.

I det efterfølgende angreb kunne Sibosisu Zuma og Carsten Fredgaard have lukket og slukket, men Zuma ville selv - og brændte igen.

Men det var alt sammen lige meget, da dommeren få sekunder efter fløjtede af, og FCK kunne strække armene i vejret efter en flot 1-0 sejr på Amsterdam Arena.

Onside.dk:

For første gang i klubbens historie er FC København klar til 3. runde i UEFA Cuppen. På et fremragende mål blev Niclas Jensen matchvinder kort før tid.

Ligesom det første møde var opgøret en jævnbyrdig affære. Torsdag aften var der blot den forskel, at kampen til sidst tippede til københavnernes fordel.

"Forskellen fra vores tidligere internationale kampe mod for eksempel Chelsea og Lazio er, at vi nu er blevet mere disciplinerede," understregede veteranen, Michael "Mio" Nielsen, der ligesom det øvrige hold uddelte masser af ros til cheftræner Hans Backe.

De danske mestre fik en imponerende opbakning af deres medrejsende fans, som fortsatte slagsangene fra tribunen længe efter sidste fløjt. Imens gik Ajax-tilhængerne amok udenfor stadion, hvor ridende politi blev sat ind for at stoppe afbrændingen af affaldscontainere.

"Jeg er meget stolt over at være direktør i FC København i dag. Vores fans er forrygende," fortalte en tydelig rørt Flemming Østergaard, der også udtrykte respekt for Brøndbys UEFA Cup-præstation.

Jyllands Posten:

Fodbold: FCK sænkede Ajax Amsterdam
Sent torsdag aften gjorde danskerne rent bord mod Ajax på Amsterdam Arena i den hollandske hovedstad, da Niclas Jensen med et pragtfuldt frisparksmål syv minutter før tid sendte FCK videre til tredje runde af UEFA-Cuppen.

Lystavlerne på Amsterdam Arena viste 0-0, da de to hold gik til pause efter første halvleg, som FCK dominerede.

FCK leverede en koncentreret, professionel indsats og havde teten i store dele af kampen. Og da de 1200 medrejsende tilskuere fra København sammen med resten af Amsterdam Arena så småt var ved at forberede sig på forlænget spilletid, sendte Niclas Jensen en våd klud i ansigtet på den hollandske storklub.
En frisparksbold foran feltet blev trillet til ham, og han bankede den forbi Ajax-keeper Fred Grim. I sidste minut var Ajax tæt på at udligne, men FCK holdt stand. Faktisk kunne Zuma i dommerens tillægsminutter have spillet Carsten Fredgaard helt fri, men han var en anelse for selvisk og forsøgte selv uden held.

Berlingske Tidende:

På papiret er det faktisk en overraskelse, at det er FC København og ikke Ajax, som fortsat er med i UEFA Cupen. For de danske mestre leverede en fremragende indsats i Amsterdam, og efter 0-0 i Parken for 14 dage siden, blev kampen sammenlagt afgjort, da Niclas Jensen efter 83 minutter scorede på langskud - efter et kort frispark.
Det mål kan samtidig vise sig ikke kun at være guld værd for FC København. For Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger var Celtic tilstede i Amsterdam Arena - udelukkende for at følge FCK-backen.

Et farvel til Ajax lurede endda allerede fra start, hvor danskerne uden tvivl var det bedste hold. Inden der var spillet tre minutter, havde de allerede haft to afslutninger, som med lidt held kunne have givet dem en fantomstart.

Den glimrende FCK-indsats betød også, at der ofte var forholdsvis stille i den indendørsagtige arena. Derfor fik de omkring 1.200 medrejsende FCK-fans flere gange lov til at komme til orde, selv om de kun udfyldte et lille hjørne af tilskuerpladserne.