Pressen skrev

B.T.:

Manden er Peter Møller - super-reserven - som i kampen mod Silkeborg skulle bruge 17 minutter til at sende FCK på sejrskurs. Han fik han kun 11 mod AGF, men alligevel var det nok til at Møller, med en scoring på en løs chance bare fire minutter før tid blev matchvinder for FCK.
Selv bryder han sig naturligvis ikke om den begrænsede spilletid, man alligevel hverken skryder eller hoverer Peter Møller over succesen.
»Nu har jeg sikret sejren et par gange, men jeg har vel kostet lige så mange point, som jeg har reddet. Men noget tyder da på, at jeg bare skal bruge ti minutter hver gang,« grinede en trods alt glad og lettet FCK-matchvinder efter kampen.
»Som alle andre vil jeg selvfølgelig helst spille hver gang. Jeg ved, at Todi nok er den, jeg skal bokse med om pladsen, og som vi spiller og i den situation vi er i, kan jeg godt acceptere, at jeg ikke starter inde. Det havde været værre, hvis det var lige i starten af en sæson. Nu må jeg bare yde i de minutter jeg får på banen,« siger Peter Møller, der nu for alvor glæder sig til den kommende uge, der udover DM-finale mod Brøndby også byder på pokalfinale på torsdag.
»Det bliver sindssygt spændende. Vi står i en ønskeposition. Med den gejst vi udviser lige nu, har vi alle muligheder. Men det er også lidt skræmmende, for vi kan jo også tabe det hele på gulvet i den kommende uge. Sådan tror jeg bare ikke, der er nogen, der tænker lige nu. Der er en god stemning. Men det skal der også være. Vi har lige vundet vores ottende kamp i træk,« siger Peter Møller.
Ikke en eneste af de mere end 12.000 tilskuere kunne sætte en finger på FCKs sejr. Københavnerne dominerede især i første halvleg uhørt meget af et udehold at være. Men brændte chancer på stribe kunne have kostet dyrt i den sidste ende?

Ekstra Bladet:

Da sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm på cheftræner Roy Hodgsons ønske forrige år hentede den lange svensker Pascal Simpson, var det er køb, der skulle bibringe FCK-holdet et brugbart værktøj, når en fastlåst kamp skulle genåbnes.
Som såkaldt target-man blev han aldrig noget hit.

Det kan man til gengæld efterhånden kalde Peter Møller, der ikke har markeret sig voldsomt i sine 'hele' kampe i år og indi-mellem ligner en fremmed fugl i spillet ude på banen.
Men joker-rollen mestrer han til fulde. Og det er yderst værdifuldt for mestrene i den øjeblikkelige højspændingsfyldte slutfase, hvor kampenes betydning kan aflæses i den kreative del af spillet.

Når patienten vakler, er det 'Møllers Tran', der tackler. Et skud fedtsyrer med A- og D-vitaminer. Værsgo og god bedring!

MENTALT I KOMA
For to søndage siden var Silkeborg således tæt på at hive et point med hjem fra Parken, da Peter Møller kort før tid pandede sejrsmålet i nettet. Og i går var FCK'erne igen ved at gå mentalt i koma, da den lange forward - som sædvanlig - klaskede hånd med 'rivalen' Todi Jónsson ved sidelinjen.
Otte minutter senere lå sejrsmålet i rusen bag en sprællende Erik Boye, da Peter Møller køligt eksekverede riposten fra Christian Poulsens afrettede hug.

- Hvor mange point jeg har reddet? Nok et par stykker, men så har jeg måske også kostet lidt. Bare jeg får ti minutter hver gang, er det jo fint, grinede manden, der selvfølgelig kæmper en indre kamp for at holde humøret oppe?

Onside.dk:

Topspænding på Århus Stadion søndag eftermiddag. Mere nervepirrende bliver det sjældent.

Ved FCK-føring 2-1 i de døende sekunder, var det AGFs John Jensen, der måtte se sit forsøg reddet af en FCK´er på målstregen.

Et par sekunder senere troede størsteparten af de 12.648 tilskuere, at AGF havde udlignet - men bolden ramte stangen bag den ene stolpe, og gik altså ikke i mål.

Det var ellers gæsterne, der fra kampens start satte fuld damp på kedlerne og lagde ud med et gevaldigt pres. Men trods den underholdende og intense start, kom københavnerne ikke frem til de store chancer. Det gjorde AGF heller ikke, så underholdningen i første halveg bestod af det særdeles intense spil.

Kort inde i anden halveg kammede intensiteten dog over for AGFs Liam Miller, der blev udvist efter en grov tackling med knopperne forrest på Peter Christiansen

Efter en times spil kunne Thomas Røll sætte hovedet på et indlæg fra Christian Lønstrup. Bolden gik i mål uden chance for Erik Boye.

Men herefter faldt FC Københavns koncentration og seks minutter efter modtog Søren Andersen bolden med ryggen til målet, drejede hurtigt rundt og sendte resolut bolden forbi Kihlstedt.

Bare fire minutter før tid er det så som så mange gange før Peter Møller, der afgjorde kampen ved at loppe bolden over målmand Erik Boye efter en pasning fra Christian Poulsen.

Hermed er en gentagelse af sidste års "finalebrag" i Parken mellem FC København og Brøndby en realitet. Mesterskabskampen er piv-åben.

Berlingske Tidende:

Det var en god dag for Thorkild. Som en af landevejens spillemænd havde han valgt en flise foran Århus Stadion som sin scene. Et kvarter før kickoff var kaffekanden fyldt op med lige dele småmønter og bøjede ølkapsler.
Hvidklædte FCKere hjalp til med fællessangen, og håndsvinget på spilleboksen kørte for fulde omdrejninger, mens et kor af hæse FCK-stemmer forsøgte at få tekst og musik til at mødes i Peter Belli-hittet om at se »København fra en DC9«. Da det ikke rigtig lykkedes, fandt fans og spillemand meget passende sammen om den mere enkle: »Her lugter lidt af guld, her lugter lidt af guld«.
Ikke alene indhentede FCK allerede i sidste runde Brøndbys forspring på 10 points, men holdet formåede også i går at vinde sin ottende sejr i træk med 2-1 mod et godt kæmpende AGF-mandskab, der leverede en prisværdig fight foran 12.648 tilskuere.
Men lige lidt hjalp det. Med sejren trak FCK fuldt fortjent det længste strå i en kamp, der var mere spændende end velspillet. Hjemmeholdet formåede ikke at levere den vaskeægte overraskelse, holdet har så hårdt brug for og måtte nøjes med at glæde sig over, at amatørerne fra Lyngby sensationelt spillede uafgjort mod Vejle, der således satte to point til i den spændende bundstrid.
Selv om FCKs præstation i Århus ikke var pletfri, så kan Parkens drenge fuld af selvtillid se frem mod den kommende uge, der byder på både en pokalfinale og den vigtige guld-duel næste søndag i Parken...