Jens Stage

Pokalfarvel efter straffespark

1-1 efter 120 minutters spil betød straffesparkskonkurrence, og efter seks spark til hver side, trak midtjyderne det længste strå og går til kvartfinalen.

Der var kun spillet ca. 40 sekunder, da Kalle Johnsson nedlagde Onyeka i et gennembrud, og Sory Kaba eksekverede sikkert fra 11-meter pletten.

Men allerede efter ni minutters spil kom vi tilbage i kampen, da Stage tacklede bolden ind til 1-1, da Paulinho ville cleare bolden i eget felt.

De sidste syv minutter af 1. halvleg var begge hold tæt på at score igen: Daniel Høegh hamrede bolden på underkanten af overliggeren, og Sisto skød over i fri position, hvorefter Zanka headede lige over mål på hjørne, og i tillægstiden skød Oviedo over i fri position.

2. halvleg blev indledningsvis en tæt og jævnbyrdig affære, men som halvlegen skred frem, virkede det som om, vi havde flere kræfter i behold.

Stage fik en stor chance 20 minutter før tid, men blev tacklet i skudøjeblikket, men ellers var der ikke mange farlige afslutninger, og ingen af holdene tog nogen chancer, og det endte med 2 x 15 minutters forlænget spilletid.

De bød også på enkelte chancer til begge sider, men det endte med straffespark, hvor hvert hold scorede på sine første fem forsøg (Wilczek, Pep Biel, Ankersen, Boilesen og Oviedo), men på vores sjette og sidste forsøg, sparkede Nicolaj Thomsen bolden over mål.