Jordan Larsson

Podkort fra Østrig #1 2024

Som sædvanlig sender vi nogle digitale postkort hjem fra vores træningslejr, og den første er optaget i løbet af fredag og lørdag, som var truppens to første hele træningsdage i Scheffau am Wilden Kaiser.

Blandt indslagene har vi et post-match interview med en kampsvedende William Clem, lige efter han afgjorde en 5-a-side-finale, og U19-stabens fitness coach, Jonas Winther, fortæller om sit arbejde med at assistere Andrew Clark med de fysiske forberedelser.

I food & fashion-segmentet smager nogle af de unge på shakes, og Jordan Larsson fortæller om ærmeløse træningstrøjer, som nogle bærer bedre end andre...

Efter et par hårde træningspas forsøger Stefan Madsen at forklare de indviklede turneringsregler til en omgang fodtennis mellem unge og gamle, hvor selv en hård, men uretfærdig dommer i form af Jacob Neestrup ikke kunne forhindre de gamle i at triumfere.

Til sidst i podcasten kan du høre et FCK TV-interview med Thomas Jørgensen, inden podcastvært Torkil Fosdal runder af med en kort beskrivelse af mandagens træningsmodstander fra WSG Tirol.