Jacob Neestrup

Neestrup: Spillede med fin effektivitet, da vi lige havde sporet os ind i kampen

"Vi skulle lige spore os ind i kampen og forbi den første vandpause midt i 1. halvleg, men det er sådan det kan være i de her træningskampe, men siden synes jeg, at vi spillede med en fin effektivitet og viste den forskel, der trods alt skal være, selv om det er en træningskamp," sagde Jacob Neestrup efter 5-0-sejren over WSG Tirol.

"Man skal også huske, at der er nogen, der spiller ude af positioner i dag. I forhold til midtstopperkabalen følte vi behov for, hvis uheldet er ude de næste 10-12 dage, at vi Clem skulle have 45-90 minutter som stopper, og så ville vi gerne give Christian og Birger så mange minutter som muligt, og så måtte en af dem spille til højre," sagde Neestrup om forsvarskæden, hvor vi indledte med Sørensen - Clem - Diks - Meling, inden der blev skiftet en del ud midt i 2. halvleg.

"Men det er klart, der er flere, der mangler lidt i det relationelle, så vi skulle som sagt lige spore os ind, men jeg er fint tilfreds, og vi fik heldigvis heller ingen skader."

"Vi har trænet hårdt hernede, men det var fint, at spillerne var lidt trætte, da de gik på banen og skulle spille med trætte ben, for vi har presset dem, og nu forsøger vi så at finde friskheden frem mod specielt det der skal ske i næste uge, når vi kommer hjem til København."

"Tirol er et hold, som niveaumæssigt nok minder meget om hold fra den nederste del af Superligaen, så det var en rigtig fin modstander, hvor vi mødte nogle af de samme udfordringer, som vi kan møde derhjemme," sluttede Jacob Neestrup.

Tirsdag står den på en fælles teamaktivitet, som ikke foregår på træningsbanen, og onsdag og torsdag er der igen træning på programmet, inden turens næste træningskamp på fredag kl. 16 mod Viktoria Plzen.