Perfekt start på Tour de Lalandia

En mild maj aften med masser af solskin, rigeligt af pølser og øl, hundredvis af autografsultne børn, en række flotte mål og plads til en enkelt pind til de lokale helte. Sådan var den perfekte opskrift til tirsdag aftens første opvisningskamp på Tour de Lalandia som endte med en 10-1-sejr til F.C. København.

I dagens anledning var Oscar Wendt anfører, og klubben startede med otte førsteholdspillere på banen. Pokalen blev vist frem før kampen og spillerne fik en flot modtagelse fra de mange fremmødte på det hyggelige Billund Stadion. I første halvleg var det klubbens udenlandske stjerner som brillerede med spændende detaljer og et par flotte mål, mens der i anden halvleg kom andre frem, da de lokale helte lidt mistede pusten.

Det første mål blev scoret af Bryan Oviedo - et præcist hovedstød på et godt indlæg fra Oscar Wendt. Næste målscorer var Ailton som lavede lidt brasilianske tryllerier i det lille felt og FCK havde chancer til 4-5 mål mere i en seværdig første halvleg, men det stod kun 2-0 til gæsterne efter de første 45 minutter.

I anden halvleg startede målfesten for alvor, selvom Billund IF startede som lyn og torden og med et helt nyt hold på banen! Vi takker FCK.DK’s nyeste stjernereporter, Morten Nordstrand, for de følgende beskrivelser af målene:

• 3-0 N’Doye - Fint bandespil mellem Ailton og N’doye som afslutter koldt.
  • 4-0 Ailton – N’Doye og Ailton kommer alene igennem fra midten. Ailton afslutter til højre for målmanden.
  • 5-0 Niclas Tüchsen kommer alene med keeperen og vælger iskoldt at afdrible ham med fodsålen
  • 5-1 Billunds nr. 14 kommer igennem i venstre side af banen i en mistænkelig offsideposition, men flaget bliver nede og han sparker bolden ind til højre for Frederik Vang.
  • 6-1 Andreas Moos holder sin direkte modspiller væk og får headet bolden i en blød bue over keeperen.
  • 7-1 Igen Moos! TK kommer alene igennem og får afsluttet fladt, målmanden halvklarer og Moos kan uden problemer sparke bolden i det tomme mål.
  • 8-1 N’Doye laver en fantastisk sparkefinte i feltet. Tre mand hopper på den og da han efterfølgende ligger bolden i det lange hjørne med venstrebenet bliver jeres udsendte reporter en smule imponeret!
  • 9-1 Oviedo tager chancen på en løs bold langt ude i venstre side, bolden sniger sig ind i det lange hjørne til stor forundring på bænken.
  • 10-1 Thomas Kristensen - TK lukker og slukker festen med målet til 10-1.

Onsdag er det store badedag i Lalandia for spillere, koner, kærester og familie generelt. Pas på Tornadoen – her kommer FCK!

Spillerne løber på banen med DM-pokalen...