Pep Biel

Pep Biel-hattrick og Roonys første seniormål: 4-1 over Hillerød

Efter en udmærket indledning på kampen, hvor vi dominerede og fik et par hjørnespark, så tog gæsterne teten i det 12. minut ved Asger Højmark, da de spillede sig forbi vores midtbane og udnyttede at bagkæden ikke var afstemt.

Der gik dog kun et par minutter, før Pep Biel udlignede med et drømmemål! Han fik bolden lidt uden for deres felt i højre side, tog et træk ind i hjørnet af feltet og med et præcist spark hamrede bolden ind i det lange hjørne.

Kort efter var Stage – som bar anførerbindet i dag – tæt på at bringe os foran, men Thomas Gall blokerede hans forsøg. Og ja, det er Benny Galls søn, der vogtede Hillerød-målet fra start.

Minuttet efter var han chanceløs, da Stage spillede Pep Biel helt fri, så han enkelt kunne bringe os foran. Hillerød fik for en stund lidt spil på vores halvdel, men vi sad ganske solidt på kampen.

Lidt efter den halve time skiftede Christian Lønstrup hele Hillerødholdet for at fordele spilletiden nogenlunde ligeligt mellem alle, og nogle minutter senere måtte de nye også indkassere et mål. Luther Singh driblede sig fri på baglinjen i venstre side og lagde bolden perfekt til rette for Roony Bardghji, der fra kanten af det lille felt bragte os foran 3-1. Det var det svenske stortalents første seniormål, her en måneds tid før han fylder 16 år.

Roony Bardghji

I pausen sendte vi planmæssige Elias Jelert, Marios Oikonomou og Andri Baldursson ind for Diks, Bengtsson og Stage, og Jelert fik halvlegens første gode mulighed, men afsluttede lige på Hillerød-keeperen.

Baldursson havde også et udmærket forsøg tæt forbi, inden Pep Biel tog sagen i egen hånd. Han fik bolden lige uden for deres felt, tog den med forbi én mand og afdriblede to mere, inden han køligt lagde den i netmaskerne til slutcifrene 4-1.

Lukas Lerager valgte at udgå kort før tid efter en tackling, og umiddelbart forventes han at være klar til kamp på søndag.

Matchfacts og flere på billeder på kampsite her.