Park United - FCK i ord

Klokken 16.00 lokal tid fløjtede dagens dommer op til kampen mellem det sydafrikanske første divisionshold Park United og F.C. København. Kampen var den sidste af tre, som Byens Hold har spillet på træningslejren i Sydafrika.

I forhold til midtugekampen mod SAFA Eastern Province, så var der her snak om en langt stærkere modstandere, hvilket blandt andet blev bevist sidste år, hvor FCK tabte til Park United.

Men i dagen kamp var der ingen slinger i valsen - ikke fordi Park United var dårlige, men fordi F.C. København leverede en rigtig flot kamp hvor både defensiven og offensiven var optimal.

F.C. København startede med følgende hold:

Kihlstedt

Tobiasen - Svensson - Albrechtsen - Christiansen

Bisgaard - Røll - Mykland - Fredgaard

Møller - Zuma


I pausen blev Bo Svensson udskiftet med Zivkovic, Peter Christiansen blev erstattet af Rooba og Bergvold kom ind i stedet for Mykland. Her var stillingen 2-0 til Byens Hold. Christian Traoré fik det sidste kvarter af kampen i stedet for Thomas Røll.

F.C. Københavns mål blev scoret af Carsten Fredgaard, Røll nettede to gange og det samme gjorde Sibusiso Zuma.

- Vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vores organisation, vores defensiv og vores offensiv virker perfekt. Vores hold har et fantastisk potentiale, og det er dejligt at se, når det kommer til udtryk som det gjorde i dag, kunne assistenttræner Carsten V. Jensen fortælle til www.FCK.dk efter kampen.

Facit på tre træningskampe i Sydafrika er altså tre sejre og en målscore på 11-1. I alle tre kampe har der være fremgang at spore, og holdet virker rigtig godt rustet til de to sidste træningskampe på dansk jord mod Trelleborg og Halmstad - og ikke mindst til forårspremieren mod OB på Odense Stadion den 16. marts?