FCK'ere på landsholdsopgaver

Overblik over landsholds-deltagelser

F.C. København har haft en række spillere i aktion i landsholdsregi, og du kan her få overblikket over, hvordan det er forløbet:

For Danmark spillede Mathias Zanka Jørgensen og Willam Kvist begge landskampe fra start mod henholdsvis Norge og Slovakiet. Kampen mod Norge var en EM-kvalifikationskamp (1-1), mens kampen mod Slovakiet var en venskabskamp (2-1 til DK).

Thomas Delaney og Saban Özdogan spillede for U20 landsholdet mod Portugal i en kamp der endte 1-1.

Kenneth Zohore spillede med i tre U17 EM kvalifikationskampe mod Irland, Letland og Grækenland, og det lykkedes for Zohore og Danmark at kvalificere sig til U17 slutrunden næste måned i Serbien med sejre over Letland og værterne fra Grækenland, mens det blev til uafgjort 2-2 mod Irland. Zohore scorede et enkelt mål, da han blev matchvinder i kampen mod Letland, der endte 1-0.

For Senegal deltog Dame N’Doye i kampen mod Cameroun. N’Doye fik de sidste 30 minutter på banen i sejren på 1-0.

Sverige spillede i går aftes EM-kvalifikation mod Moldavien og med i sejren på 2-1 sejr var Antonsson og Wendt. Wiland sad på bænken i hele kampen.

Tjekkiet og Pospech har også været i aktion, hvor det blev til to kampe i EM-kvalen mod Spanien og Liechtenstein. Pospech pådrog sig en advarsel i Tjekkiets 2-1 nederlag til Spanien, mens den flittige højreback også fik fuld spilletid i sejren på 2-0 mod Liechtenstein.

Sidst men ikke mindst var Christian Bolaños i aktion for Costa Rica, der i lørdags spillede 2-2 mod Kina. Her spillede Christian 65 minutter, mens der i nat dansk tid også var spilletid til Christian i 0-0 opgøret mod Argentina. Her blev det til 75 minutters spilletid.

Alle spillere er samlet igen til torsdagens træning på Nummer 10.