Billetter

Overblik over adgang for kortholdere og abonnenter

Et tæt kampprogram, et rekordsalg af sæsonkort og Covid-19 kan gøre det svært at få overblik over, hvordan du som sæsonkortholder eller abonnent sikrer lige nøjagtigt din adgang til den enkelte kamp.

Derfor har vi lavet et overblik, så du er sikker på at kunne komme til fodbold i Parken helt fra starten af 21/22-sæsonen.

Hvis du ikke har sæsonkort eller abonnement, men blot køber enkeltbilletter, er disse informationer ikke relevante for dig.

Den korte version
For 3F Superliga-kampe:
I juli skal alle kortholdere og abonnenter trække en billet, men fra 1. august er det kun nødvendigt på Sektion 12 og D-tribunen – ikke på A- og C-tribunen, hvor du blot scanner dit kort ved indgangen og har din faste plads.

For europæiske kampe:
Hvis UEFA opretholder afstandskravet efter 1. august, så skal alle dog fortsat trække billet til europæiske kampe.

- - - - -  

Her uddyber vi de enkelte kort/abonnenttyper og tribuner

Platinkort-holdere på A- og C-tribunen

  • Til kampene i juli mod AaB, Torpedo-BelAZ Zhodino og Silkeborg IF skal du hente billet på billet.fck.dk. Du har fået information om det på mail.
  • Fra 1. august skal du ikke længere hente billet til 3F Superliga-kampe. Du har derfor (bl.a. til DERBY d. 8. august) adgang til din faste plads ved blot at scanne din stregkode i indgangen.
  • Fra 1. august er vi måske stadig underlagt afstandskrav til UEFA-kampe, og derfor kan proceduren afvige fra ovennævnte Superliga-setup. I så fald kontakter vi dig med nærmere info pr. mail.

 Kort-abonnenter på C-tribunen og C-tribunekort-holdere
Adgangsforholdene er helt de samme som for platinkortholdere – bortset fra, at du ikke har europæiske kampe inkluderet, så dem skal du tilkøbe på billet.fck.dk.
 
Platinkort-holdere og billet- og kort-abonnenter på Sektion 12
Normalt er pladserne unummererede, men af hensyn til eventuel smitteopsporing skal vi vide præcis, hvilken plads vores tilskuere sidder på.

Derfor skal alle med adgang til Sektion 12 indtil videre - uanset produkttype - hente en billet på billet.fck.dk.

Fra 1. august gælder desuden:

  • Til 3F Superliga-kampe reserverer vi pladser på Sektion 12 Nedre til Platinkort-holdere samt S12-kort-abonnenter. Disse grupper har derfor førsteret til disse pladser.
  • Billet-abonnenter på S12 kan hente ikke-reserverede pladser på Sektion 12 Nedre og Sektion 12 Øvre.
  • Hvis vi stadig er underlagt afstandskrav til UEFA-kampe, så kontakter vi jer pr. mail med info om den enkelte kamp. I tilfælde af afstandskrav har Platinkort-holdere fortrinsret til pladser på Sektion 12 Nedre.
  • Til UEFA-kampe kan kort- og billet-abonnenter på Sektion 12 tilkøbe ledige pladser på såvel Nedre som Øvre Sektion 12. I tilfælde af afstandskrav kan vi dog desværre ikke garantere alle en plads på Sektion 12.

I har fået en mail med disse informationer til de første kampe, og det får I også til de kommende.
 
Billet-abonnenter på Familietribunen
Til alle sæsonens 3F Superliga-hjemmekampe skal du trække billet på billet.fck.dk. Til de kampe, hvor Familietribunen ikke er åben (fx DERBY den 8. august), så kontakter vi jer om at finde en anden plads i Parken.