Orri Óskarsson

Orri: Gælder om at knokle på og vise mig frem

Orri Óskarsson er tilbage i København efter forårets lejeophold i SønderjyskE og er klar til at knokle på og vise sig frem.

"Det var fedt at komme ud og få noget mere erfaring med seniorbold, end jeg fik før jul," indledte Orri, da vi bad ham sammenfatte foråret i Haderslev.

"Jeg nåede også op på en fed streak, hvor jeg scorede i en masse kampe i træk for SønderjyskE og for det islandske U19-landshold til Elite Round. Men jeg har også altid sagt, at når jeg spiller meget, så kommer målene også, og det var jeg selvfølgelig glad for at vise igen."

"Det var lidt anderledes at bo i Haderslev, end jeg har været vant til fra København og på Island, men jeg fik lavet gode relationer med nogle af de andre, og jeg kendte i forvejen også Atli Barkarson fra det islandske U21-landshold."

"Så alt i alt et fint ophold, indtil jeg desværre fik en fiber i låret og missede de sidste tre kampe, hvor jeg så tog tilbage til FCK og genoptrænede. Det var en skidt timing, for SønderjyskE kæmpede stadig for oprykning til Superligaen, og det lykkedes jo desværre ikke."

"De havde store forventninger og større ambitioner end Nordic Bet Ligaen, så det var selvfølgelig meget skuffende, især også fordi jeg synes, at vi spillere havde spillet godt i foråret og selv kunne have afgjort det."

"Men nu er jeg her, og det er jo nemt at falde ind i gruppen igen, for jeg kender det hele. Nu gælder det bare om at vise mig frem, knokle på og vise hvor god jeg er. Det er det vigtigste lige nu, og så må vi se, hvad fremtiden bringer," slutter Orri Óskarsson.

Orri Óskarsson
Orri Óskarsson på træningsbanen på Nummer 10. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK