Old Boys storsejr over Hvidovre

Så er turneringen også i gang for FCK Old Boys, men det er ikke ensbetydende med, at holdet har ligget på den lade side hele vinteren. Tværtimod, for traditionen tro er formen holdt ved lige i en vinterturnering med kampe mod 12 forskellige modstandere. Lige så traditionelt blev resultatet en 2. plads efter Lyngby, men kun pga. en dårligere målforskel end Lyngbys, efter at den indbyrdes kamp endte 2-2 i endnu et underholdende opgør.

På spillerfronten skal der lyde et varmt velkommen til Heine Fernandez og Michael Strandquist. Michael spillede for mindre end et år siden sin sidste kamp for Fremad A i 1. division, og Heine er jo som bekendt tidligere spiller i F.C. København.

På lederfronten har Brian Kaus overtaget det sportslige ansvar, og med en karriere som aktiv spiller i den bedste række og senere divisionstræner i Brønshøj, er det sportslige ansvar i de bedste hænder.

Der var da også kun en enkelt plet på rekordlisten i Kaus' trænerkarriere for FCK Old Boys før turneringspremieren mod Hvidovre på udebane, og det var . . . ja et nederlag mod netop Hvidovre i vinterturneringen.

Så der var al mulig grund til respekt for opgaven, der ventede, men det var en respekt, der gjorde, at FCK Old Boys gik super koncentreret til opgaven lige fra starten og hurtigt overtog styringen af kampen. Spilovertaget gav dog ikke afkast i form af chancer, så meget logisk skulle der et selvmål af Hvidovre til at åbne kampen op. I resten af 1. halvleg vekslede spillet mellem de to straffesparksfelter, uden at nogle af holdene spillede sig frem til seriøse afslutninger.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, og det lignede et målfattigt opgør indtil Peter Decko midtvejs i halvlegen scorede til 2-0 på langskud. Det lignede til gengæld en afgørelse på kampen, men kort efter fik Hvidovre bragt ny spænding ind i kampen med et reduceringsmål. I sidste sæson vendte Hvidovre 0-2 til en 4-2 sejr over FCK Old Boys, men en gentagelse blev afværget med en friløber til Michael Johansen, der iskoldt rundede Hvidovres målmand og sparkede bolden i det tomme net. Herefter var det næsten olébold for FCK Old Boys over for et modløst Hvidovre-hold, og Mio udbyggede føringen til slutresultatet 4-1 med en kontrolleret afslutning fra kanten af feltet.

En rigtig god start for FCK Old Boys i bestræbelserne på at konvertere de tre seneste sæsoners sølvmedaljer i KBU's turnering til guldmedaljer og adgang til de afsluttende kampe om DM-guldet.

Dagens spiller(e) i hvidt blev Søren Westergaard, Michael Mio og Christian Taylor med lige mange stemmer hver.

FCK Old Boys stillede op således:

Peter Wittwer

Kim Svendsen - Søren Westergaard - Martin Birn - Christian Taylor

Martin Johansen - Brian Kaus - Michael Mio - Peter Decko

Piotr Haren - Michael Johansen

Indskiftningsspillere: Kenny Larsen og Carsten Schiødte

Næste kamp er mod Rødovre, tirsdag d. 10. april kl. 18:30, på kunstgræs på Peter Bangs Vej, der er holdets faste hjemmebane.