Øv, øv og øv

Tirsdag den 12.februar spillede UPE-FCK mod Fairview Rovers og tabte 1-0. Selvom det var en bedre præstation end den forrige match, var det en forsvarsfejl der kostede målet. Samtidig kunne UPE-FCK ikke omsætte deres chancer til mål.

Lørdag den 16.februar tabte holdet så 2-0 til P.E. Tigers. Tigers' første mål blev scoret i midten af første halvleg. Kort før halvleg scorede P.E. Tigers deres andet mål. UPE-FCK led under at førstemålmanden var skadet, og måtte derfor benytte en målmand som normalt ikke er tilknyttet holdet. Anden halvleg blev mere jævnbyrdig uden de store målchancer.

Søndag den 16.februar tabte UPE-FCK tredje kamp i træk. Det blev til et nederlag på 4-2 til Tornado. Tornados første to mål blev scoret efter kun halvandet minut! Efter ni minutter blev Pa Gaxa udvist fra UPE-FCK, så det så ikke specielt godt ud for de sydafrikanske drenge. En skade svækkede yderligere holdet, men man formåede alligevel at få spillet noget konstruktivt fodbold. Nicki Koutsoudis reduceret i det 45.minut af første halvleg. Anden halvleg blev præget af mange chancer til begge hold. Lindokuhle Madonsela udlignede til 2-2 efter 65 minutter. UPE-FCK blev næsten for aggressive og blev straffet med to mål i mod sig inden for de sidste otte minutter. Nicki Koutsoudis spillede en fremragende kamp for UPE-FCK.

Selvom UPE-FCK har tabt tre kampe i træk, er alle omkring skolen utrolig positive. Det primære mål for skolen er stadig at producere spillere til de professionelle rækker. Man er samtidig meget stolt over Elrio van Heerdens kontrakt med F.C. København og det giver drengene på skolen ekstra mod og styrke til at fortsætte deres stræben efter en karriere som professionel fodboldspiller.