Østergaard og Holmstrøm om kampen mod FCM

I PARKEN regerer løverne

Af Flemming Østergaard


Med seks point i de to seneste kampe er holdet for alvor trådt ind i kampen om det danske mesterskab. Rent underholdningsmæssigt var der tale om to meget forskellige kampe mod henholdsvis Viborg og Herfølge. Pointhøsten var imidlertid identisk og optimal, og på nuværende tidspunkt af den meget tætte turnering er det mere vigtigt end alt andet.

Respekt for FC Midtjylland

Det samme gælder sådan set for dagens topopgør mod FC Midtjylland, der har imponeret med gode resultater og positiv indstilling. Vi har endnu en sejr til gode over klubben, hvor der i kulisserne gøres et stort og kompetent arbejde.


Superligaen er gået ind i sin slutfase?

Af Niels-Christian Holmstrøm


Med kun fem spillerunder tilbage, er Superligaen gået ind i sin slutfase. Og ifølge Niels-Christian Holmstrøm er det i den kommende uge, at top- og bundplaceringerne meget vel kan blive fordelt. Og i dét regnestykke er F.C. Københavns udgangspunkt utrolig godt.

De sidste par uger har været hektiske både på og uden for banen. KB har fejret 125 års jubilæum, vi har lagt stadion til Melodi Grand Prix, og Superligaen er på vej ind i sin afgørende fase både hvad angår medaljeplacering og nedrykning.
Den kommende uge er efter min opfattelse den helt afgørende uge med hensyn til slutplacering i årets Faxe Kondi Liga. Efter at have hentet tre uhyre vigtige point i Herfølge i søndags, spiller vi nu i aften mod FC Midtjylland, som er en anden af medaljekandidaterne, og allerede på søndag skal vi til Aarhus og møde AGF.

Læs mere i kampprogrammet på torsdag!